Infinigate

Cyber Security Expert Meeting

Ontmoet collega's in jouw regio tijdens de Cyber security expert meetings

De uitdagingen op het vlak van cyber security zijn zo groot, dat de individuele cyber security expert dat niet zomaar kan bijhouden. Het delen van kennis met vakgenoten is belangrijker dan ooit, maar beperkt zich de afgelopen jaren maar al te vaak tot online contact. Wij willen elkaar weer live ontmoeten om te sparren over de uitdagingen van vandaag en morgen. 

Als Europese grootste cyber security value added distributeur organiseert Infinigate in jouw regio Cyber security expert meetings. Tijdens deze dynamische ochtendbijeenkomsten met aansluitend een lunch, brengen onze security specialisten Olaf Suchorski en Remco de Kievit aan de hand van actuele thema’s een interessante discussie op gang. Wij garanderen je dat je aan het eind van de ochtend naar huis gaat met nieuwe inzichten en waardevolle kennis. Je mag dit niet missen gezien de vele uitdagingen waar jij als cyber security expert verantwoordelijk voor bent.

Deel je kennis en leer van collega's. Meld je hier snel aan voor de Cyber security expert meeting in jouw regio. Let op er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Programma
  • 09:45 - 10:00 Inloop
  • 10:00 - 10:15 Welkom en introductie
  • 10:15 - 10:45 1e Break out-sessie in kleinere groepen
  • 10:45 - 11:15 2e Break out-sessie in kleinere groepen
  • 11:15 - 11:30 Korte pauze en informatie-blok
  • 11:30 - 12:00 3e Break out-sessie in kleinere groepen
  • 12:00 - 13:00 Wrap-up van de ochtend met conclusies en aansluitend lunch

Actuele thema
Tijdens de Cyber security expert meetings discussiëren we in kleine sessies onder leiding van onze security specialisten over de volgende thema’s: Phishing, Ransomware, Vulnerability management, MITRE ATT&CK, Multifactor authenticatie – Autorisatie, GDRP – AVG, ISO27001, NEN7510, Right to be forgotten. 

De sessies worden geleid door twee Pre sales Security Consultants van Infinigate

Wie zijn jouw cyber security collega's?
  • De Cyber security expert meetings zijn toegankelijk voor IT security-specialisten. Tijdens deze dynamische bijenkomsten spar je over interessante thema’s met systeembeheerders, netwerk engineers, security engineers, CISO, CIO of pre-sales consultants.

Voor meer informatie ->