Barracuda Networks

GEGARANDEERD EXCEPTIONELE CYBERSECURITY VOOR JOUW KLANT, ZONDER ONNODIGE COMPLEXITEIT

Start nu als Barracuda Partner

Ontmoet Barracuda


Als jij net als de meeste van onze partners bent, dan help jij waarschijnlijk jouw klanten door hen uit te leggen hoe goede security eruit ziet. Met sales gesprekken, LinkedIn posts, emails…

En het is fantastisch dat je dat doet. Zo groeit jouw business, terwijl organisaties beter bestand zijn tegen aanvallen van cyber criminelen.

Maar er is vaak een groot probleem…

Het kost heel veel moeite, creativiteit en tijd om organisaties te overtuigen dat ze hun email, applicaties, netwerk en data beter moeten beveiligen op deze manier. Vaak lukt het zelfs niet eens. Best herkenbaar toch?

Je bent in contact met een organisatie, hebt inmiddels 3 goede calls gehad over dat de traditionele oplossing voor email security niet meer voldoende is. Het leek of de organisatie het begreep en het snapte. Maar al je nette opvolging en geïnvesteerde tijd wordt spontaan beantwoord met lange stiltes.

Dit is soms frustrerend genoeg om te willen opgeven…

Maar wacht even — het kan ook anders.


In plaats van al het overtuigingswerk in de calls met lange opvolgmails en veel geïnvesteerde tijd, hoe zou het zijn om organisaties sneller, makkelijker en beter te kunnen overtuigen van de noodzaak. Zou dat jou helpen?

Barracuda is jouw antwoord!

Zo is er bijvoorbeeld de vernieuwde Email Threat Scan.

Hier zijn 3 goede redenen waarom deze nieuwe Email Threat Scan de beste manier is om organisaties te overtuigen van de noodzaak van een nieuwe email security oplossing:

1. Het is de snelste manier om het probleem aan de klant duidelijk te maken. Zodra de scan aanstaat, ziet de klant real-time welke risico’s er herkend worden in de mailboxen en van wie deze zijn.

2. Het is meetbaar voor jou. Als je gebruikt maakt van jouw persoonlijke link, kun je zien wanneer jouw klant begint aan de scan en je kunt zien wanneer de klant klaar is en of er risico’s zijn gevonden. Hierdoor kun jij een beter gesprek voeren.

3. Het is gratis. De scan is complete gratis en vrijblijvend. Bovendien kan deze moeiteloos omgezet worden in een gratis trial van Sentinel. De Barracuda oplossing die het herkennen van de risico’s mogelijk maakt.

Zoals je ziet zijn er een veel voordelen aan het werken met Barracuda bij jouw klanten. Naast deze scan, hebben wij meer tools om jou te helpen de klant te overtuigen om te investeren in broodnodige cybersecurity. Hieronder ziet u een overzicht van de Barracuda oplossingen, voor allemaal zijn gratis trials en tools zoals de bovenstaande scan beschikbaar.

Barracuda gelooft dat elke organisatie wereldwijd recht heeft op wereldklasse IT security. Ze zijn op een missie om organisaties, data en applicaties te beschermen tegen de cyber risico’s van nu door het meest complete en gebruiksvriendelijke security platform te leveren. Met de beste support die je ooit zult treffen.

Gemak, functionaliteit en waarde voor geld. Blijkbaar toch verenigbaar met cybersecurity.

Maak nu een afspraak met het sales team van Infinigate 0183 -62 44 44 om Barracuda aan jouw portfolio toe te voegen!


Start nu als Barracuda PartnerBild


Barracuda Store

Hier kunt u directe aankopen doen, informatie over producten opvragen en uitgebreide informatie inwinnen, waaronder realtime beschikbaarheidsupdates. De store vindt u in onze nieuwe partnerportal, ID Connect.

Cloud-to-Cloud backup

De makkelijkste SaaS backup voor de Microsoft 365 data van jouw klant. Probeer nu de gratis TRIAL!


Meer informatie:

Total Email Protection

's Werelds meest complete e-mail security, zo geregeld voor jouw klant. Maak gebruik van de Free scan.

Meer informatie:

WAF-AS-A-SERVICE

Bescherm de websites en applicaties van jouw klant tegen geavanceerde cyber-aanvallen. 

Cloudgen Firewall

Bescherm data, gebruikers en workloads van je klant met bescherming die verder gaat dan next-gen firewalls.

Evenementen

Voor meer informatie ->