Entrust

Securing identities, payments, access, and data around the globe

Infinigate biedt portaal aan voor inkoop en beheer SSL-certificaten


Wij bieden het Entrust Certificate Management Service (CMS) portaal aan voor het managen van Entrust Certificaten. Het certificaten portfolio bestrijkt van SSL, SMIME, Doc Signing, Code Signing, DSaS, PKIaaS tot oplossingen. Sinds websites worden beveiligd door SSL-certificaten (van HTTP naar HTTPS) is de vraag naar certificaten enorm toegenomen. Veel IT-resellers vinden het daarnaast lastig om certificaten te beheren. Via Infinigate kunnen partners voortaan deze certificaten gemakkelijk inkopen en beheren voor hun klanten.

Een SSL-certificaat beveiligt de gegevensuitwisseling tussen een website en de bezoekers van de website. Het zorgt ervoor dat deze belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. SSL-certificaten zijn heel belangrijk voor het vertrouwen en de beveiliging van webpagina’s. Dit geeft websitebezoekers vertrouwen ten aanzien van de eigenaar van de website. Bovendien zijn SSL-certificaten essentieel voor de vindbaarheid via de Google-ranking.

Certificate HUB - Controleren met het portaal of CMS op "andere certificaten" - dit is voor certificaten uitgegeven door een andere CA. Er is een ontdekkingstool in het CMS waarmee netwerken alle certificaten kunnen ontdekken. Afhankelijk van de detailbehoefte is er ook de Agile Scan tool beschikbaar voor Platinum Support klanten, Agile Scan zal een crypto analyse doen van het netwerk en de servers, alsmede een scan.

Als Partner kunt u Platinum Support service leveren @ 10% van het Certificaat landgoed, of een minimum van $1000.00.

Meer weten over Entrust PKI?Voor meer informatie ->