Rapid7

One platform, no compromise

Rapid7 is een toonaangevende leverancier van cybersecurity-oplossingen, met als missie om succesvolle beveiligingstools en -praktijken voor iedereen toegankelijk te maken.

Rapid7 Insight Platform technologie, deskundige diensten en thought-leading onderzoek stelt meer dan 9.000 klanten in staat om hun beveiligingsprogramma's te verbeteren, zodat ze veilig vooruit kunnen en kunnen innoveren.

Rapid7 Producten

Cloud Security

InsightCloudSec is een volledig geïntegreerd cloud-native security platform (CNSP) waarmee organisaties cloudsecurity naar een next level kunnen brengen. Het brengt posture managememt, identiteits- en toegangsbeheer, infrastructuur as a code en Kubernetes-security in één oplossing samen. InsightCloudSec waarborgt continue security en compliance en voorkomt misconfiguraties door universele zichtbaarheid, monitoring en realtime remediation.

Meer informatie

XDR & SIEM

InsightIDR versnelt detectie en reactie door de efficiëntie te verhogen met geïntegreerde informatie over bedreigingen, door deskundigen doorgelichte detecties en automatisering voor snellere reactie. 

Meer informatie

Threat intelligence

Threat command bewaakt duizenden bronnen op het heldere, diepe en duistere web om bedreigingen te identificeren en te beperken die rechtstreeks gericht zijn op uw unieke digitale voetafdruk. 

Meer informatie

Vulnerability Risk Management

InsightVM biedt u live-kwetsbaarheidsbeheer en endpoint analyses om risico's in realtime te bekijken.

Meer informatie

Application Security

InsightAppSec volgt uw applicatieontwikkeling op de voet om de beveiliging eenvoudig in uw SDLC in te voeren.

Meer informatie

Orchestration & Automation

InsightConnect verenigt uw technologie stack via aangepaste workflow om beveiliging en IT processen te versnellen.

Meer informatie

Rapid7 Threat Command


Threat Command bewaakt duizenden bronnen op het web om bedreigingen te identificeren en te beperken die direct gericht zijn op uw unieke digitale voetafdruk.

Voor meer informatie ->