Sophos

Cybersecurity evolved

Solutions for network security, end user and server security.

Sophos Central Email

Met Sophos Email krijgen gebruikers een virus-, spam- en phishing-beveiliging voor hun mailverkeer, dat eenvoudig kan worden geïntegreerd en snel kan worden ingesteld. Als onderdeel van Sophos Central kan het beheer van e-mailbeveiliging worden beheerd in één console

Central Phish Threat

Phishing is big business. Aanvallen hebben de afgelopen jaren een recordgroei laten zien. Een solide awareness-programma is een onderdeel van elke verdedigingsstrategie. Sophos Phish Threat leidt en test uw eindgebruikers door middel van geautomatiseerde aanvalssimulaties, kwaliteitstraining voor beveiligingsbewustzijn en bruikbare rapportagestatistieken. Phish Threat biedt u de flexibiliteit en maatwerk die uw organisatie nodig heeft om een positieve bewustzijnscultuur te faciliteren.

Cloud OPTIX

Sophos Cloud Optix, de Sophos Cloud Security Management oplossing, vermindert proactief het bedrijfsrisico van: niet-goedgekeurde activiteiten, kwetsbaarheden en verkeerde configuraties voor Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform openbare cloud-omgevingen.
  • Monitor AWS, Azure, Google Cloud, and Kubernetes
  • Multi-cloud asset and network traffic visibility
  • Risk-based prioritization of security issues with guided remediation
  • Optimize spend and identify unusual activity
  • Identify overprivileged user and role-based access
  • Block vulnerabilities predeployment with DevOps integrations


Voor meer informatie ->