Entrust

Securing identities, payments, access, and data around the globe

Een Hardware Security Module (HSM) is beveiligde hardware waar gevoelig (sleutel)materiaal in opgeslagen wordt, encyrptiesleutels worden gegenereerd en beheerd. Bijvoorbeeld de Private key van een digitaal certificaat. Een functie van de HSM is het scheiden van de encryptiesleutels van de data en applicatie. Hardware Security Modules kunt u inzetten om elke omgeving te beveiligen, te voldoen aan compliance-eisen, vertrouwen te scheppen en digitale transformatie te versnellen. Erg belangrijk, want hackers zoeken naar deze encryptiesleutels om uw bedrijfsgeheimen en data te stelen.

Dit alles met een breed scala aan oplossingen voor encryptie, key management, codering, tokenisatie, betalingsbeveiligingsoplossingen, the Internet of Things waarmee bedoeld wordt machine-naar-machine communicatie, database bescherming, referentiebeheer, ‘secrets management’, authenticatie en tijdstempels. Met beveiligingsoplossingen voor publieke clouddiensten en container omgevingen beschermt Entrust de data en applicaties van organisaties van begin tot eind.

Video: Wat is een Hardware Security Module?Beveiliging waarop u kunt vertrouwen 

De volgende oplossingen van Entrust Data Protection Solutions kunnen wij u bieden: Entrust's nShield hardware beveiligingsmodules (HSM's) zijn geharde, fraudebestendige apparaten die de meest gevoelige gegevens van uw bedrijf beschermen. Deze FIPS 140-2 gecertificeerde modules voeren cryptografische functies zoals het genereren, beheren en opslaan van encryptie- en ondertekeningssleutels, alsmede het uitvoeren van gevoelige cryptografische operaties binnen de beveiligde grenzen van de HSM. 

Als krachtige aanvulling op uw beveiligingspakket helpen nShield HSM's u om: 
 • Hoogste niveaus van gegevensbeveiliging en vertrouwen te bereiken
 • Voldoen aan belangrijke regelgevingsnormen en deze overtreffen, zoals eIDAS, GDPR, FIPS en Common Criteria.
 • Hoge serviceniveaus en bedrijfsflexibiliteit te handhaven  

De nShield HSM familie

nShield heeft de meest geavanceerde HSMs op de markt om aan te sluiten bij uw specifieke omgeving en wensen. We leveren de volgende modellen:
 • nShield Connect
 • nShield Edge
 • nShield Solo
 • nShield as a Service

nShield Connect

Op het netwerk aangesloten apparaten nShield Connect HSM's leveren cryptografische diensten aan applicaties verspreid over het netwerk.

nShield Edge

Draagbare USB-gebaseerde modules nShield Edge HSM's zijn desktop-apparaten ontworpen voor gemak en zuinigheid. nShield Edge is ideaal voor ontwikkelaars, en ondersteunt toepassingen zoals het genereren van root-sleutels voor kleine volumes.

nShield Solo

PCIe-kaarten voor inbouw in apparaten of servers nShield Solo HSM's zijn low-profile PCI-Express kaartmodules die cryptografische diensten leveren aan toepassingen die worden gehost op een server of apparaat.


nShield as a Service 

Oplossing op abonnementsbasis voor toegang tot nShield HSM's in de cloud nShield as a Service biedt toegang tot speciale FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerde nShield Connect XC HSM's via een abonnementsmodel. De oplossing biedt dezelfde functies en functionaliteit als on-premise HSM's, gecombineerd met de voordelen van een cloudservice-implementatie. Deze kunnen klanten voldoen aan hun cloud first-doelstellingen en het onderhoud van deze apparaten over aan de experts van Entrust. Beschikbaar als zelfbeheerde en een fully managed service-optie.

Entrust bracht veilige verbindingen tot stand over de hele planeet en zelfs tot in de ruimte.
 • Betrouwbare debet- en creditcard aankopen mogelijk gemaakt met technologie voor het afdrukken en uitgeven van kaarten.
 • Beschermde internationale reizen met grenscontrole-oplossingen. 
 • Creëerde veilige ervaringen op het internet met SSL-technologieën.
 • Beveiligde netwerken en apparaten met onze suite van verificatieproducten. 

Trainingen & Evenementen

Neem contact op met het Entrust-team

Wij zullen u graag helpen met uw vragen. Stuur ons nu uw vraag. We horen graag van u!