N-able MSP

PURE KRACHT - SNEL, VEILIG, BETROUWBAAR.

Schaalbare totaaloplossing voor beveiliging, met geïntegreerde bewaking, beheer en tickets.

N-able: uw platform voor managed serviced

N-able is een toonaangevende aanbieder van managed services en helpt u als aanbieder te groeien. Verhoog eenvoudig uw omzet, werf nieuwe en bind bestaande klanten. Of u nu klanten bedient op eenmalige, prepaid- of managed services-basis, met RMM, Backup, EDR, Passportal, Mail Assure en N-Central bent u verzekerd van geautomatiseerde IT-ondersteuningsservices van wereldklasse. De schaalbare, end-to-end productsuite voor IT-servicebeheer is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van IT-serviceproviders van elke omvang.

Uw voordelen

  • Eén cloud dashboard voor al uw managed services. Pas klant overstijgend beleid toe en verhoog de efficiency, bijvoorbeeld via monitoring templates.
  • Minimaliseer administratieve taken door automatisering en verhoog de productiviteit van het technisch beheer.
  • Standaardiseer uw Managed Services. Stel uw diensten in als Managed Services bij uw klanten.
  • Schaal uw Managed Services. Met flexibele licenties en pay-per-use facturering kunt u uw diensten schalen, zonder contractuele verplichtingen.
  • Profiteer van onze toonaangevende ondersteuning: wij helpen u bij het standaardiseren en automatiseren van uw processen.
  • Wereldwijd vertrouwen meer dan 300.000 tevreden klanten op N-able.
N-sight Remote Monitoring & Management (RMM)
Met N-sight RMM krijgt u een uitgebreide IT-tool die veel verder gaat dan conventionele IT-monitoring. Dankzij innovatieve functies kunt u routinetaken zoals het patchbeheer van besturingssystemen en applicaties automatiseren, voor een effectievere planning van uw supportafdeling. Voer uw Managed Services effectief door één compleet dashboard en biedt een optimale ondersteuning aan met name het midden- en kleinbedrijf.
Cove Data Protection
Cove Data Protection is uw platform voor gegevensbescherming en -herstel voor Managed Services. Met deze oplossing biedt u uw klanten een betrouwbare back-up van systemen en data in ons Duitse datacenter, zonder mediawisselingen en transporten. Definieer uw eigen back-up doelen in uw eigen datacenter, of in de klantomgeving. De technologie van N-able Backup maakt back-ups van databases van Exchange naar Oracle-, Windows-, Linux- en MacOS X-systemen, en maakt back-ups van VMware en Hyper-V met een eenvoudig te installeren back-up manager.
N-central: IT-Management tool voor enterprise-klanten
Doordat de netwerken van enterprises complexer worden en het aantal devices toeneemt, wilt u een krachtige ondersteuning kunnen bieden: N-able N-central heeft alle tools voor uw Managed Services voor enterprise-klanten samengevoegd in één dashboard, zodat u eenvoudig complexe IT-omgevingen op een kwalitatief hoogwaardige manier kunt beheren. Monitoring en beheer van Windows-, Mac-, Linux-, VMware- en netwerkapparaten, wordt aangevuld met antivirus- en back-up functies in N-central.
Wachtwoordbeheer en IT-documentatie
Met N-able Passportal & Documentation Manager maakt u gebruik van een platform voor veilig wachtwoordbeheer en IT-documentatie, dat expliciet is afgestemd op de behoeften van IT-dienstverleners. Gebruik het cloud based, multi-tenant dashboard om de risico's te minimaliseren die gepaard gaan met het aanmaken, gebruiken en opslaan van inloggegevens. Met gestandaardiseerde sjablonen slaat u uw IT-documentatie op een centrale locatie op en lost u snel klantproblemen op met gekoppelde wachtwoorden, bestanden en nog veel meer.
Endpoint Detection & Response
Met N-able Endpoint Detection & Response (EDR) krijgt u endpoint-bescherming die verder gaat dan preventie. De oplossing helpt u bij het voorkomen, detecteren en reageren op voortdurend nieuwe bedreigingen. U krijgt inzicht in alle activiteiten van de malware in zijn levenscyclus en kunt systemen van uw klanten betrouwbaar herstellen, in het geval van een succesvolle aanval door malware. Bug fixes en rollbacks helpen u om aanvalssporen te elimineren en endpoints te herstellen in hun oorspronkelijke staat.
E-mailbeveiliging
E-mails vormen de ruggengraat van bedrijfscommunicatie en juist daarom de meest populaire ingang voor malware. N-able Mail Assure wapent u en uw klanten tegen spam-mail en malware, met een beveiliging die voortdurend wordt bijgewerkt. Mail Assure is een aanvulling op de beveiligingsfuncties van diensten als Microsoft Office 365 en voorkomt dat malware en ransomware via e-mail het bedrijfsnetwerk binnendringen.

Samen succesvol: Uw voordelen als Infinigate MSP Partner

Meer service vanaf het begin: U bent meteen in staat uw klanten doordachte, goed gestructureerde en veilig berekende diensten aan te bieden.
Meer technische ondersteuning: Naarmate de complexiteit en diversiteit van de dienstverlening toeneemt, bent u altijd in staat om een efficiënte organisatie te runnen - Infinigate MSP ondersteunt u bij het standaardiseren en automatiseren van uw processen.
Meer praktische kennis: U profiteert van de diepgaande praktische kennis van de managed services experts van de Infinigate Academy en krijgt waardevolle impulsen voor uw dagelijkse operaties, waarmee u direct actie kunt ondernemen.

Voor meer informatie ->