Cybereason Defence Platform benoemt Infinigate tot exclusieve distributeur voor Europa


Rotkreuz, Zwitserland - 22 september 2022 - Infinigate Group, een pan-Europese value added distributeur (VAD) van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Cybereason, het bekende XDR-bedrijf (Extended Detection and Response). Als onderdeel van de samenwerking heeft Cybereason Infinigate Group benoemd tot haar exclusieve distributeur in Europa.
Multinationals en grote cloudproviders vertrouwen wereldwijd op het Cybereason Defense Platform op end points en in de cloud. Voor Europa ontstaat met deze samenwerking een sterk partnerschap, gebaseerd op de uitgebreide Europese expertise van Infinigate en haar netwerk van geselecteerde resellers.
Julien Antoine, Chief Business Development Officer van de Infinigate Group, zegt zeer verheugd te zijn over de ​​Europese samenwerking met Cybereason: “we waarderen niet alleen hun technologie, maar ook de innovatiekracht en het team van Cybereason. Bedrijven in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun cyberbeveiligingsstrategie, vormt de kern van wat we doen. Omdat ransomware-aanvallen de IT blijven teisteren, werken wij samen met onze klanten om hun specifieke uitdagingen te doorgronden. Zodoende genieten wij het vertrouwen dat wij de meest innovatieve oplossingen en diensten aanbieden, met een daadwerkelijke meerwaarde voor hun bedrijf. Cybereason is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio - en we kijken uit naar een aanzienlijke gezamenlijke groei".

Frank Koelmel, General Manager EMEA bij Cybereason, legt uit: “Het partnernetwerk van Infinigate, hun flexibiliteit en hun capaciteiten in heel Europa, waren een belangrijke reden voor Cybereason om een ​​exclusieve distributieovereenkomst aan te gaan. Deze samenwerking stelt ons in staat om meer Europese organisaties te ondersteunen in hun voortdurende strijd tegen ransomware en andere schadelijke aanvallen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de groei van Cybereason in Europa en mogelijk andere regio's in 2023 zal stimuleren."

Het Cybereason Defense Platform helpt bedrijven om cyberaanvallen snel en volledig te identificeren en er voorspellend op te reageren. Het platform onderscheidt zich door het gebruik van AI: het analyseert meer dan 23 miljard beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen per week, vijf keer meer dan andere oplossingen op de markt. Met de gepatenteerde MalOp (Malicious Operations) Detection Engine toont Cybereason de volledige aanvalsgeschiedenis van elk apparaat, gebruikersidentiteit, applicatie en cloudimplementatie.


Over de Infinigate Group
Infinigate Group focust zich op de distributie van duurzame IT-beveiligingsoplossingen, om zowel de IT-infrastructuur als de cloud te beveiligen en te verdedigen. Als een ware value added distributor, ondersteunt Infinigate Group innovatieve, best-of-breed beveiligingsoplossingen die een geavanceerd niveau van expertise en kennis vereisen. Infinigate Group biedt een complete service met gerichte technische, marketing-, verkoop- en professionele diensten, waarmee partners, MSSP's en leveranciers hun productportfolio aan kunnen vullen. Na een aantal succesvolle marktintroducties en acquisities, blijft Infinigate Group haar groeistrategie in heel Europa voortzetten. Infinigate Group heeft 500 medewerkers en 11 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Met deze sterke aanwezigheid dekt Infinigate bijna 85% van het West-Europese marktpotentieel voor IT-beveiliging en positioneert zij zich als een toonaangevende Europese value added distributor voor IT-beveiliging, cloud en MSP.

Meer informatie: www.infinigate.com

Over Cybereason
Cybereason is het XDR-bedrijf dat met IT-beveiligers samenwerkt om aanvallen op end points, in de cloud en in het hele bedrijfsecosysteem te weren. Het AI-gestuurde Cybereason Defense Platform levert als enige uitgebreide dataverzameling, operatiegerichte MalOp™-detectie én preventieve verdediging die onverslaanbaar is voor moderne ransomware en geavanceerde aanvalstechnieken. Cybereason is een internationale private onderneming, met het hoofdkantoor in Boston en klanten in meer dan 40 landen.

Meer informatie: www.cybereason.com