Infinigate

Meer dan 25 jaar toonaangevend in IT-security distributie

Infinigate - de toonaangevende value-added distributeur (VAD) voor IT-beveiligingsoplossingen in Europa.

Infinigate werd opgericht in 1996 als de eerste distributeur met oplossingen voor internet technologie in Europa. Sinds 2002 heeft Infinigate een focus op de distributie van IT-beveiligingsoplossingen. Infinigate positioneert zich als een partner voor innovatieve beveiligingsoplossingen, voor zowel het klassieke kanaal maar ook als een Managed Security Service Provider (MSSP).

Als een echte Value Added Distributeur, richt Infinigate zich op innovatieve en complete beveiligingsoplossingen. Door een hoog niveau van expertise en kennis biedt Infinigate een complete service aan haar partners en leveranciers met technische, marketing, verkoop en financiële diensten.

Infinigate Group is de toonaangevende Europese Value Added Distributeur voor IT-beveiligingsoplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 500 gespecialiseerde medewerkers die actief zijn in 11 Europese landen. De schaalgrootte van de activiteiten stelt Infinigate in staat om de beste voorwaarden uit te onderhandelen met leveranciers ten voordele van haar klanten.

Infinigate blijft haar strategie voortzetten door de beste leveranciers aan te trekken, de marktpenetratie te vergroten en de klantervaring en service te verhogen.

Infinigate Holding

Infinigate Holding met het hoofdkantoor in Rotkreuz, Zwitserland, is de moedermaatschappij van Infinigate BeNeLux. De holding is verantwoordelijk voor de strategie , leveranciers contracten, IT-infrastructuur en het beheer van het kapitaal.
 Infinigate is vertegenwoordigd in 11 Europese landen en heeft de ambitie dit verder uit te breiden.