Sonicwall SNSA training (2 daagse training)

Prijs op aanvraag
Datum & locatie
Beschrijving
Omschrijving

Sonicwall SNSA training (2 daagse training)

Dit curriculum is ontworpen rond de beveiliging specifieke kenmerken van een Sonicwall Next-Gen NSv firewall met SonicOS 7.
In twee dagen neem je deel aan meerdere praktijkgerichte, door een instructeur geleide en individuele activiteiten.
Aan het einde van de cursus heeft u een firewall geconfigureerd met basiscomponenten, waaronder het registreren van de firewall, het instellen van zones, virtuele interfaces, adres- en serviceobjecten, en NAT- en toegangsregels. U zet een veilige connectiviteit op door een IPSec Site-to-Site VPN te creëren, zowel op policy-based als op route-based. Bovendien stelt u externe toegang in door SSL-VPN te configureren en er op afstand verbinding mee te maken via de NetExtender-client, en door toegang te krijgen tot het virtuele Office-portaal.
U configureert LDAP-authenticatie en schakelt Single Sign-ON (SSO) in op de firewall. Daarnaast optimaliseer je het netwerk door het configureren van CFS, Active/Stand-by High Availability, WAN Failover en SD-WAN. Voor basisbescherming tegen bedreigingen configureert u GAV, IPS en Anti-Spyware en voor geavanceerde bescherming tegen bedreigingen leert u Capture ATP, Geo-IP en Botnet-filtering te configureren. Ten slotte leert u de hulpprogramma's voor probleemoplossing en diagnose te gebruiken die beschikbaar zijn in de firewall, zoals Ping, Trace Route, Find Network Path, Check Network Settings, DNS Name Lookup en andere hulpprogramma's voor het oplossen van problemen. ·
Cursus benodigdheden
Kennis hebben over de basis principes van netwerken zoals, OSI-datamodel, IP-adressering, netwerkbeheerprotocollen, schakelen en routeren, netwerk toplogieën en connectiviteit, applicaties en randapparatuur, systeemback-up en herstel Kennis hebben van Enterprise security concepten en technologieën zoals Firewalls, Zones, VPN architectuur, Tjhreat Protection, NAT, IPSec en SSL, DPI en encryptie, Access Control.
Onderstaande begrippen en technieken komen aan bood in de SNSA training
Basic Firewall components : Registration, Zones, Virtual Interfaces, Addresses and Service objects, NAT and Access Rules, BWM
Secure Connectivity : IPSec Site-to-Site VPN, Route based VPN
Remote Access: SSL VPN and Virtual Office
User Authentication : LDAP and SSO
Network Optimization : CFS, HA, WAN Failover, SD-WAN
Basic Threat Protection: GAV, IPS, Anti-Spyware
Advanced Threat Protection : Capture ATP, GEO-IP, Botnet Filtering
Troubleshooting : Ping, Trace Route, Find Network Path, and more
sadf

Heeft u vragen?

Ons team helpt u graag