Cyrebro

CRYSTAL CLEAR CYBERSECURITY

Hoeveel cybersecurity-oplossingen gebruikt u? Om de verschillende onderdelen van het netwerk te beveiligen, gebruiken kleinere bedrijven gemiddelde tussen de 15 en 20 cybersecurity-oplossingen, middelgrote bedrijven tussen 50 en 60, en grotere bedrijven meer dan 130.

TMI - te veel informatie? Het netwerk van een bedrijf genereert ongeveer 10.000 cybersecurity-meldingen per dag. Hoe kunt u alle informatie hierover doorgronden en verwerken? Als u voortdurend wordt gewaarschuwd?

Niet genoeg tijd of expertise? Het oplossen van cybersecurity -dreigingen kost veel tijd en vereist een hoog niveau van deskundigheid. De meeste bedrijven beschikken niet over gespecialiseerde IT-beveiligingsmedewerkers, terwijl eindverantwoordelijken niet altijd beschikken over de meest geschikte technologie om alle informatie die zij dagelijks ontvangen te verwerken en te analyseren.

Daarom hebt u één centraal platform nodig voor het verzamelen en analyseren van alle cybersecurity-informatie uit uw totale netwerk.

Introductie van CYREBRO

Het CYREBRO-platform beheert al uw security logs en haalt de vitale security-informatie eruit die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Het platform vermindert de werkdruk drastisch en verhoogt de productiviteit voor IT- en cybersecurity-teams.

CYREBRO integreert al uw security tools, oplossingen en technologieën in één platform en zet - in real time - de overvloed aan cybersecurity-informatie om in overzichtelijke, begrijpelijke informatie. Het cyberbrainTM van het platform optimaliseert het dreigingsdetectie- en waarschuwingsproces. Het zorgt voor één centraal overzicht van al uw cybersecurity-incidenten. Daardoor weet u continu welke bedreigingen welke bedrijfsmiddelen treffen, hoe ernstig en waar de oorzaak ligt.
CYREBRO sluit aan op uw huidige en eventuele toekomstige cybersecurity-oplossingen en integreert security-gebeurtenissen met strategische monitoring, real-time incident response en pro-actieve threat intelligence. Dat is essentieel voor het identificeren en snel en effectief reageren op cybersecurity-incidenten. Het platform geeft u bruikbare aanbevelingen, zodat u adequaat de juiste beslissingen kunt nemen.
Versterk uw beveiliging. Met CYREBRO neemt u betere beslissingen om datalekken te voorkomen, weert u ransomware af en houdt u de steeds weer nieuwe vormen van malware tegen. U beschermt uw klanten, met behoud van uw maximale bedrijfscontinuïteit.

Complexe cybersecurity begrijpelijk gemaakt

CyberbrainTM - Onze eigen detectiealgoritmen en machine learning bewaken, analyseren en interpreteren op een strategische manier de gevolgen van gebeurtenissen in en tussen al uw security-oplossingen en bedrijfsomgevingen.

Gecentraliseerde visie - Krijg een duidelijk overzicht van al uw security-gebeurtenissen en wat ze betekenen voor uw onderneming, in volgorde van belangrijkheid.

Transparante accountability - Zorgt dat u altijd weet welke security-oplossingen in werking zijn, wat er direct moet gebeuren en wat de status is van alle acties.

Lokale ondersteuning door een deskundige Nederlandse partner, om intake, support en doorlopende consultancy te vergemakkelijken.

Strategische monitoring
Een contextueel overzicht van alle systemen, identificeert automatisch en in realtime de vroegste tekenen van verdachte activiteiten
Speuren naar bedreigingen
Identificeren, beoordelen en verbeteren van detectiemogelijkheden, door grondig te zoeken naar cyberdreigingen en kwaadaardige activiteiten
Bedreigingsinformatie
Continuous Indication of Compromise (IOC) op basis van granulaire contextuele informatie en data mining tools, biedt zeer nauwkeurige proactieve waarschuwingen
Respons op incidenten
Op analyse gebaseerde, realtime respons en mitigatie zorgen voor het hoogste beschermingsniveau met minimale impact op de bedrijfscontinuïteit
SIEM Optimalisering
Continue ontwikkeling, rule-based-learning, optimalisatie van verbanden, updates van IOC's en nieuwe detectietechnologieën maximaliseren het effect van cybersecurity-investeringen.
Forensisch onderzoek
Voortdurend onderzoek naar verdachte kwaadaardige activiteiten en cybersecurity-dreigingen, maar ook analyse achteraf van daadwerkelijke incidenten.

De Cybersecurity-oplossing voor topbedrijven – ook voor u beschikbaar

Ons next-gen SOC Platform geeft elk bedrijf de meest geavanceerde strategische monitoring, cyberanalyse en inzichten in besluitvorming ter wereld, die voorheen alleen beschikbaar waren voor de elite, beveiligingscentra met een hoog budget.

Nu kan elk bedrijf van elke omvang zelfs de meest geavanceerde hackers voorblijven met een eigen commandocentrum voor cyberbeveiliging.

Gecentraliseerd
CYREBRO's geavanceerde cross-functionele security-detectie overziet alle systemen en processen in de gehele organisatie. Een gecentraliseerd overzicht van alle cybersecurity-gebeurtenissen toont u wat belangrijk is en wat u eraan moet doen.
Transparant
Zie op ieder moment welke bedreigingen echt zijn en wat de ernst ervan is. Weet wat eraan gedaan moet worden en wanneer ze zijn opgelost. Zie welke security-middelen noodzakelijk zijn en welke uw schaarse tijd en bedrijfsmiddelen alleen maar belasten door dubbel werk of vals alarm.
Vereenvoudigd
CYREBRO vereenvoudigt cybersecurity met volledige duidelijkheid over zelfs de meest complexe situaties, zodat u snel de juiste beslissingen kunt nemen in elk cybersecurity-scenario. Daarmee voorkomt u langdurige verstoringen van de bedrijfsvoering.
Time to resolution
CYREBRO reduceert de onderzoekstijd naar kwaadaardige aanvallen drastisch; van dagen naar uren, en van minuten naar seconden. Minimale downtime bespaart aanzienlijk op facturering, productie, klantenservice en andere kritische bedrijfsfuncties. Het voorkomen van reputatieschade is immers onbetaalbaar.

Wie heeft voordeel bij het CYREBRO-platform?

Kleinbedrijf en MKB
Vanaf nu kan elk bedrijf zich cybersecurity van wereldklasse veroorloven. Ondernemers kunnen precies zien wat het risico is en hoe ze incidenten moeten aanpakken om hun bedrijf, bedrijfsmiddelen en klanten te beschermen, zonder bedrijfskritische activiteiten onnodig te verstoren.
Enterprise
Optimaliseer cybersecurity, met of zonder inzet van uw eigen SIEM systeem, met één eenvoudig, gecentraliseerd platform. Technologie-onafhankelijk en schaalbaar, CYREBRO maakt optimaal gebruik van uw cybersecurity-investeringen, zodat u altijd weet wat echt aandacht nodig heeft, wat er gaande is en welke acties zijn ondernomen.
Gemeenten en overheden
Kwaadwillende hackers infiltreren aan de lopende band de netwerkdatabases van gemeenten. Ransomware, denial of service, inbreuk en hacken komen steeds vaker voor, waardoor lokale overheden kwetsbaar zijn voor aanvallen die op grote schaal schade kunnen berokkenen. CYREBRO's Platform biedt een geavanceerd, transparant SOC dat bedreigingen sneller detecteert (door verbanden te leggen tussen security-gebeurtenissen en onze wereldwijde inlichtingen, inzichten en historische gegevens) en een duidelijk actieplan levert.

Onze aangepaste oplossingen en bedrijfsplannen voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, in diverse sectoren en met uiteenlopende beveiligingseisen.


Wereldwijd was 44% van alle ransomware-aanvallen in 2020 gericht op gemeenten.

Over Cyrebro


Het is onze missie om een revolutie in cybersecurity teweeg te brengen, door elke gebruiker in elke organisatie de kracht in handen te geven van een volwaardig Security Operations Center (SOC). Ons team van cyberbeveiligingsdeskundigen ontwikkelde daarvoor het eerste interactieve SOC-platform in de cloud. Een compleet platform dat alle behoeften dekt; van strategische bewaking tot proactieve opsporing van bedreigingen, versnelde respons en verbeterde compliance. Door de intuïtieve interface en geavanceerde technologie maakt het CYREBRO Platform investeringen in nieuwe oplossingen en inhuur van in- of externe experts overbodig. Zowel Corporate organisaties als overheidsinstellingen en MKB-bedrijven, kunnen hun beveiliging verbeteren op een duidelijke, eenvoudige en kostenefficiënte manier.

Voor meer informatie ->