Meer succes met SECURITY voor MSP PARTNERS

Verhoog simpel uw MSP aanbod, efficiëntie en omzet met Infinigate MSP. Een compleet pakket aan security oplossingen, handige middelen en diensten staan tot uw beschikking om eenvoudig security toe te voegen aan uw MSP propositie. 

Waarom nu starten met MSP? 

Veel middelgrote bedrijven en ook grotere ondernemingen verwachten van hun managed service providers een breder scala aan ict security diensten. Dit is van groot belang omdat zij hulp zoeken om hun gevoelige gegevens te beschermen tegen het groeiende aantal bedreigingen. 

Hoog op de agenda staat bij velen het beter beschermen van gegevens, het toegenomen gebruik van clouddiensten en forse uitbreiding van mobiele apparaten in de onderneming, dit alles zorgt voor een uitdaging. Werknemers willen elke dag, op elke locatie en via elk device gebruik maken van het bedrijfsnetwerk. 

Uw klanten beseffen dat traditionele maatregelen voor de beveiliging van de omgeving - zoals firewall- en bedreigingsdetectie services - alleen hun meest gevoelige gegevens niet langer kunnen beveiligen. Daarom starten zij een zoektocht naar oplossingen voor gegevensversleuteling en toegangsbeheer om de beveiliging dichter bij de gegevens en de gebruikers te kunnen brengen. Als managed service provider kan uw organisatie meer inkomsten genereren door nieuwe beveiliging via Infinigate MSP aan te bieden, zoals gegevensversleuteling, monitoring, identiteitsbeheer en toegangsbeheer. 

Infinigate MSP ondersteunt in alle omgevingen, van datacenters tot en met multi-cloud omgevingen, waardoor uw klanten applicaties, workloads en gegevens kunnen beveiligen in elke omgeving waar hun bedrijf nu en in de toekomst behoefte aan heeft. 


Wat kan Infinigate MSP voor u betekenen?
  •  Geautomatiseerde facturering en overzichtelijke rapportages met slimme filter mogelijkheden
  •  Maandelijkse flexibele facturering voor spreiding en continuïteit 
  •  Kant-en-klare sjablonen voor contracten, juridische en commerciële documenten 
  • Eenvoudig en gebruikersvriendelijke 24-7 bereikbare selfservice portaal

Infinigate werkt met de volgende MSP leveranciers samen:

Sophos MSP
Sophos MSP-partners maken gebruik van een uitgebreid portfolio van toonaangevende oplossingen die klanten beveiligen tegen moderne cyberdreigingen. Ontworpen als een compleet systeem dat gesynchroniseerd is om aanvallen te voorspellen en aan te passen met behulp van kunstmatige intelligentie en eenvoudig te beheren vanuit één enkel cloud-gebaseerd platform.

Sophos MSP


Entrust
Voeg vandaag de meest uitgebreide Cloud-gebaseerd IAM-oplossing aan uw portefeuille toe! "Identity-as-a-service" is specifiek ontworpen voor het leveren van de flexibiliteit, functionaliteit en ondersteuning van de beheerde dienst, de nieuwe IT omgeving vereist dit ook.

Entrust MSP
GFI
GFI uw partner voor MSP. Doe mee aan een bekroond programma dat is ontworpen om uw bedrijf te laten groeien door middel van voorspelbare terugkerende inkomsten. Profiteer van een softwarebibliotheek die een breed scala aan oplossingen biedt voor de uitdagingen van de klant in één enkel abonnement.


GFI MSP
SonicWall MSP
SonicWall werkt samen met Managed Security Service Providers (MSSP's) om meer te leveren dan de standaard spraak-, video- en datadiensten, inclusief het voorkomen van inbreuken en risicobeheer door middel van uitgebreide beheerde beveiligingsdiensten.

SonicWall MSP


Netwrix MSP
Netwrix-oplossingen bieden MSP's een uniforme en gecentraliseerde aanpak van de beveiliging, zodat u begrijpt waar gevoelige gegevens zich bevinden, risico's kunt inschatten, activiteiten kunt controleren en compliance kunt bewijzen.  

Netwrix MSP 

Wilt u meer weten hoe Infinigate MSP u kan helpen om succesvol te zijn met SECURITY voor MSP?


Meld u dan aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

MSP portal

In de MSP portal vinden Infinigate MSP klanten facturering, gebruiksrapporten en overzichten van hun ingezette MSP beveiligingsoplossingen.

Wij ondersteunen u om te werken als een Managed Service Provider Infinigate MSP

Infinigate MSP is een baanbrekende nieuwe dienst in de distributie ruimte exclusief voor channel partners. Het geeft u de tools om uw bedrijf te transformeren en managed services aan te bieden, op alle gebieden van verkoop en marketing tot juridische en operationele zaken. 
Infinigate kan optreden als uw partner in het leveren van alle fasen van het ontwikkelings-en verkoopproces! 

Voor meer informatie ->