Infinigate BV benoemd tot distributeur van N-able in Nederland


Gorinchem, Nederland – 04 januari 2023 - Infinigate Nederland is een nieuw distributiepartnerschap aangegaan met N-able. Hiermee versterkt Infinigate haar hoofddoelstelling, die er op gericht is om partners en hun klanten te voorzien van de best mogelijke technologische security-oplossingen. Infinigate Nederland levert een compleet pakket van oplossingen, tools en diensten voor Managed IT Service Providers (MSP’s).
N-able voorziet IT-dienstverleners van krachtige softwareoplossingen waarmee zij systemen, data en netwerken van hun klanten kunnen monitoren, beheren en beveiligen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op een schaalbaar platform, met een veilige infrastructuur en tools om complexe IT-ecosystemen te vereenvoudigen, en met mogelijkheden om te anticiperen op toekomstige IT-behoeften.

Voor N-able betekent het nieuwe partnerschap dat zij haar klantenportfolio in Nederland sneller kant uitbreiden. Tegelijkertijd versterkt Infinigate in de Nederland haar productaanbod, waarmee zij MSP's en hun klanten uiteindelijk in staat stelt hun zakelijke groeidoelstellingen te bereiken.

Johannes Kamleitner, global vice president of channel sales van N-able: "We zijn verheugd dat wij ons partnerschap met Infinigate in Nederland verder kunnen ontwikkelen. We hebben een goede relatie met hun team en door in heel Europa van hun expertise gebruik te maken kunnen we uiteindelijk meer MSP's en hun klanten helpen slagen". Kamleiter vervolgt: "N-able gelooft sterk in het succes van partnerschappen met distributeurs over de hele wereld en de lokale marktkennis van Infinigate in combinatie met ons aanbod, is wat ons tot succesvolle partners maakt."

Raymond van Kasteel, Managing director van Infinigate Nederland zegt: "Met N-able versterken we ons portfolio van security-diensten voor MSP's. Zij kunnen hiermee beschikken over een goed schaalbare en toegankelijke oplossing voor het automatiseren, monitoren, beheren en beveiligen van elke functie, in elke omgeving, voor elke klant in middelgrote en grotere bedrijven."


Over Infinigate Group
Infinigate Group is een toonaangevende Value Added Distributor van IT-security-oplossingen in Europa. O m de IT-infrastructuur en de cloud te beschermen. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft vandaag de dag vestigingen in 50 Europese landen. Infinigate biedt state-of-the-art IT-oplossingen voor het beveiligen van data en netwerken, via een partnernetwerk van onder andere VAR’s, system integrators en consultancybedrijven. Voor meer informatie zie www.infinigate.com en www.infinigate.nl.

Over N-able
N-able is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor endpoint management, security, backup en recovery managed services en biedt bedrijven in het digitale tijdperk eerstelijns hulp bij het doorvoeren van geoptimaliseerde, betrouwbare bedrijfsprocessen. Partners van N-able profiteren van de jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsoplossingen. Daarnaast ondersteunt N-able haar partners met omzetverhoging en klantenwerving en -binding. N-able levert ongecompliceerde en goed doordachte oplossingen, klaar om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan. Vandaag en in de toekomst.