Cybereason

‘PROTECT IT ALL’

Endpoint beveiliging die vandaag de bedreigingen van morgen afweert
De huidige bedreigingsomgeving vereist inzicht in de tegenstander en het aanvalslandschap om 's werelds meest geavanceerde cyberaanvallen te stoppen. Cybereason gebruikt de kwetsbaarheid van de aanvaller na de inbraak om hen te detecteren via hun activiteiten. Het Endpoint Detection Platform gebruikt deze inzichten om beveiligingsteams te versterken. Daardoor weten organisaties onmiddellijk of ze worden aangevallen, wat de impact van de aanval is en hoe ze de bedreiging onmiddellijk kunnen stoppen. De technologie werkt op meer dan alleen traditionele hardware. Zijn visie is om alle IoT-apparaten te beschermen. Met andere woorden, alles wat een processor heeft en verbonden is met het internet.

Client security

Next-Generation Antivirus

De combinatie van op handtekeningen gebaseerde en gedragspreventie wordt gebruikt om bekende en nooit eerder geziene bedreigingen onmiddellijk te blokkeren. Met een enkele interface voor het bekijken, prioriteren, onderzoeken en herstellen van waarschuwingen houdt Cybereason bekende en onbekende, bestandsloze en zelfs MBR-gebaseerde ransomware tegen, zodat bij een aanval geen gegevens worden gecompromitteerd of versleuteld.

Endpoint Detection and Response

Ontvang actiegerichte, gedetailleerde detectie van bedreigingen en maak platform overschrijdende detectieregels voor Windows, macOS en Linux om schadelijke activiteiten met één klik te stoppen, te verwijderen en in quarantaine te plaatsen.

Mobile Threat Detection

Profiteer van ongeëvenaarde preventie, detectie, onderzoek en herstel voor alle endpoints: Werkstations, laptops, mobiele iOS- en Android-apparaten - op elk apparaat, overal en altijd, zonder regels, zonder handtekeningen en zonder handmatige analyse. Integreer Cybereason Mobile naadloos zonder een extra tool aan te leren.

Security management

Defense platform

Automatisch aanvallen detecteren zonder veel tijd te besteden aan het configureren van regels. Analisten van elk ervaringsniveau kunnen snel incidenten onderzoeken en reageren op meerdere waarschuwingen met een enkele klik en een intuïtieve gebruikersinterface. Elimineer het risico van een systeemcrash en verminder de IT-complexiteit met één enkele agent.

Deep Response

Haal moeiteloos geheugendumps, MFT's, event logs, registerbestanden en meer op. Gebruik YARA-regels en geavanceerd zoeken naar bestanden - allemaal vanuit dezelfde console. Reageer overal ter wereld op een incident met RemoteShell.

Hunter

De intuïtieve gebruikersinterface biedt analisten een hulpmiddel zonder syntaxis om gebeurtenissen te onderzoeken. Er is geen reden om een succesvolle achtervolging twee keer uit te voeren. Automatiseer succesvolle "jachten" met aangepaste regels. Cybereason biedt real-time toegang tot elk verzameld ruw gegevenspunt. Kies uw bewaartermijn: 7, 15, 30, 60 of 90 dagen.

Infinity

Voer indien nodig retrospectieve tracking uit om uw omgeving te scannen op specifieke aanvalsindicatoren of op MITRE gebaseerde TTP's. Combineer met Cybereason Intel om de nieuwste informatie over bedreigingen toe te passen op historische gegevens.

Managed Detection and Response

Vertrouw erop dat het Active Monitoring-team 24x7 elk verdacht gedrag onderzoekt, bedreigingen indamt zodra ze worden ontdekt en het meest effectieve platform in de sector gebruikt om uw omgeving te beschermen.

Voor meer informatie ->