Infinigate ID Connect

Uw hardware-, software- en 'as-a-service'-groei stimuleren

Veel IT-bedrijven worstelen met de complexiteit van de verschuiving naar hybride en 'as-a-service'-leveringsmodellen. Hoewel er online marktplaatsen zijn die kunnen helpen, bieden deze zelden de deskundige end-to-endondersteuning die u nodig hebt om de markt te bespelen, nieuwe kansen te identificeren of uw bedrijf snel te laten groeien.

 Infinigate vult deze leemte op met de lancering van ID Connect, een oplossing die digitale tools en expertise uit de hele Infinigate Groep samenbrengt in één krachtige partnerportal.

 Via een eenmalige aanmelding geeft ID Connect u toegang tot alle diensten, bronnen en gegevens die u nodig hebt om traditionele en 'as-a-service'-kansen te herkennen en erop in te spelen.
Deze omvatten:
  • Digitale end-to-enddiensten Van het aanschaffen van hardware tot het leveren van cloudabonnementen en MSP-programma's
  • Toegang tot essentiële inzichten, waaronder bestelstatus, voorraadniveaus en informatie over de hardware, software en abonnementsverlengingen van klanten
  • Kant-en-klaar marketingmateriaal Bouw en implementeer marketingcampagnes sneller
  • Alle nieuwste leveranciersopleidingen Verbeter de vaardigheden van uw mensen en bereid hen voor op succes

ID Connect wordt ondersteund met professionele ondersteuning en bedrijfsplanning door onze deskundige teams. Hierdoor kunt u uw transformatie versnellen en nieuwe diensten sneller naar de markt brengen.

Belangrijkste voordelen van ID Connect


ID Connect is uw toegangspoort tot een gestroomlijnde bedrijfsvoering en oneindige mogelijkheden.
Versnel uw overstap naar de verkoop van cloud- en 'as-a-service'-diensten
Versnel en vereenvoudig uw transacties
Sluit sneller winstgevende deals
Met een aanpasbaar en schaalbaar cloudplatform voor het naadloze beheer van uw cloud- en MSP-activiteiten.
Koop en beheer hardware, software en diensten snel en gemakkelijk – alles op één plek.
Met realtime prijs- en voorraadinformatie kunt u snel meer deals sluiten.
Herken en speel in op klantkansen en markttrends
Verlaag uw bedrijfskosten
Verhoog de competentie van uw bedrijf
Met datagestuurde analyses kunt u weloverwogen beslissingen nemen en meer inkomsten genereren.
Op basis van automatisering, gevoed door onze investeringen in ons open API-framework en specifieke integraties met de PSA-systemen (professional service automation) van partners.
Met opleiding op maat en on demand kunt u uw vaardigheden naar een hoger niveau tillen en consistent geweldige resultaten voor uw klanten behalen.

Kenmerken van ID Connect


Met ID Connect hebt u altijd en overal toegang via een eenmalige aanmelding tot onze digitale diensten van de volgende generatie. In de portal vindt u alle informatie en tools die u nodig hebt om uw overgang naar gemengde hardware-, software- en 'as-a-service'-bedrijfsmodellen te versnellen.
Digital Marketplace Een dynamische hub met onze webstore, Infinigate Cloud-marktplaats en MSP-abonnementenportal. Dankzij de marktplaats kunt u sneller en eenvoudiger voldoen aan de uiteenlopende technologiebehoeften van uw klanten en offertes opstellen voor producten en diensten van verschillende leveranciers.
Sales and Order Admin Stroomlijn uw activiteit op basis van geautomatiseerde toegang tot product- en prijsinformatie, voorraadniveaus en factuurgegevens – allemaal met behulp van beveiligde integraties. Het is handig om uw bestellingen te beheren en uitgebreide klantanalyses te bekijken.
Professional Services & Support Via onze hub voor professionele diensten en ondersteuning hebt u toegang tot specialisten uit de hele Infinigate-organisatie. Verwerk leveranciersspecifieke ondersteuningstickets, oproepen voor cloudondersteuning of witgelabelde ondersteuningsverzoeken – allemaal vanaf één toegangspunt.
Training Onze opleidingsmiddelen, ter beschikking gesteld door Infinigate-deskundigen, stellen uw mensen in staat om te gedijen in het steeds veranderende IT-landschap en voorzien u van essentiële vaardigheden om te voldoen aan de technologische eisen van uw klanten.


Verken een nieuwe wereld vol mogelijkheden

Beheer en schaal de winstgevendheid van uw activiteit, maak gebruik van datagestuurde inzichten en maak naadloze digitale end-to-endtransacties mogelijk met ID Connect.


Klaar om u aan te melden?


We heten u van harte welkom op ID Connect.
Klik op de knop hieronder om uw account aan te vragen.
Word partner van Infinigate Ervaar zelf onze toegevoegde waarde.

Vul uw gegevens in. Een van onze specialisten zal contact met u opnemen en uitleggen waarom wij de ideale distributeur met toegevoegde waarde zijn voor al uw behoeften.