Werk met ons samen

Of u nu reseller, VAR, systeemintegrator of MSP bent en een nieuwe oplossing of dienst aan uw portfolio wilt toevoegen, wij kunnen u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

Op basis van diepgaande consultancy, ondersteuning van accountmanagers en partner programma's, kunnen wij u helpen bij het identificeren van kansen met hoge marges, het maken van aantrekkelijke offertes, het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het realiseren van een duurzame groei.
Duizenden succesvolle resellers en Managed Service Providers (MSP's) werken met ons samen om op die manier hun groei te stimuleren.

Sluit u zich bij hen aan en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen de inkomsten uit ons toonaangevende portfolio van IT-oplossingen en -diensten te verhogen.

Profiteer van de nieuwste IT-trends en nieuwe kansen

Wij zijn gespecialiseerd in de fundamentele onderdelen die nodig zijn voor de digitale transformatie bij uw klanten: cybersecurity, betrouwbare netwerken en een veilige cloud.

Op basis van onze gespecialiseerde bekwaamheid en expertise kunt u succesvol presteren in deze groeimarkten en een onmisbare partner worden voor uw klanten, zodat uw groei op lange termijn verzekerd is.

Naarmate de markt evolueert, gebruiken wij op gegevens gebaseerde inzichten om ons aanbod van oplossingen en diensten uit te breiden, waardoor u kunt blijven voldoen aan de behoeften van uw klanten en duurzaam kunt groeien.

Groeien op basis van uw eigen voorwaarden met flexibele, modulaire oplossingen en diensten

Wij begrijpen dat al onze partners verschillend zijn. 

Daarom laten we u volledig zelf bepalen hoe u met ons wilt samenwerken en welke elementen van onze oplossingen en diensten u overneemt.
Dit is mogelijk dankzij onze modulaire aanpak van oplossingen en diensten, waardoor u specifieke elementen van ons portfolio kunt selecteren als aanvulling op uw bestaande interne mogelijkheden.

Wij kunnen ook end-to-end oplossingen en diensten aan uw eindgebruikers aanbieden op basis van een 'white label' als dat voor uw bedrijf interessanter is.

De markt overstijgen met snelle en duurzame groei

Onze strategie om onze partners meer slagkracht te geven, heeft geleid tot een groei die van jaar tot jaar 150% hoger ligt dan de benchmark voor distributeurs die zich richten op beveiliging.

 Aangezien ons eigen succes rechtstreeks gekoppeld is aan de groei van onze partners, is het duidelijk dat onze partnergemeenschap de markt ook voorbijstreeft.

Verhoog uw inkomsten uit diensten en verhoog uw inkomsten uit klantrelaties

Met onze professionele IT-diensten kunt u de snelgroeiende markt voor diensten aanboren en uw marges aanzienlijk verhogen ten opzichte van de traditionele verkoop van hardware en software.


U kunt met ons samenwerken en uw bestaande dienstverlening uit te breiden of diensten volledig aan ons uitbesteden - afhankelijk van wat u het beste uitkomt.
Naast diensten voor levering en ondersteuning bieden wij een breed scala aan diensten en hulpmiddelen op het gebied van partnerontwikkeling om u te helpen meer nieuwe opdrachten binnen te halen en optimaal te scoren binnen uw markt.

Met een uitgebreid dienstenaanbod, van accountmanagement en pre-sales consultancy tot marketingondersteuning en digitale trainingstools, kunt u uw verkoopopbrengst verhogen vanaf de eerste dagen dat u met ons samenwerkt.

Toegang tot toonaangevende oplossingen van de beste technologiebedrijven

Ons portfolio van innovatieve en door de industrie erkende toonaangevende leveranciers biedt u toegang tot de meest geavanceerde technologische oplossingen op het gebied van cybersecurity, betrouwbare netwerken en veilige cloud.

Dankzij uitstekende relaties met leveranciers kunt u snel met nieuwe oplossingen op de markt komen, waarbij alle benodigde diensten en ondersteuning al voorhanden zijn.

Meer informatie