Infinigate en Entrust gaan nog meer samenwerken

NAARDEN, 5 oktober 2021 - Securityprovider Entrust, gespecialiseerd in de beveiliging van identiteiten, betalingen en data, heeft de samenwerking uitgebreid met Infinigate Benelux, Europa’s grootste distributeur van ICT-security oplossingen, voor de distributie van de data beveiligings producten.

Na al jarenlang succesvol Entrust authenticatie producten te verkopen, heeft Infinigate ook de nShield Hardware Security Modules (HSMs) in het portfolio opgenomen. Met deze aanvulling krijgen de partners van Infinigate toegang tot hoogwaardige oplossingen voor cryptrografie en het beheer van encryptiesleutels.

"We zijn verheugd om samen te werken met Infinigate om aan de behoeften van onze channel partners te voldoen", aldus Peter Gowdy van Entrust. "Infinigate heeft een bewezen staat van dienst die ons kan helpen het bereik in de regio te vergroten en aan de groeiende behoeften van klanten te voldoen."

"Encryptie is niet meer weg te denken in de huidige cybersecurity strategie. Hierdoor is het beschermen en beheren van de encryptiesleutels zeer belangrijk, maar vaak is dit niet top-of-mind. Met de informatiebeveiligingsproducten van Entrust, voorheen bekend van nCipher HSMs, hebben we een hele goede oplossing hiervoor.
Dit maakt ons portfolio nog completer", zegt Raymond van Kasteel, managing director van Infinigate. 

"Het enthousiaste Benelux-team van Entrust klikt goed met ons team", vindt Raymond van Kasteel.
"Samen gaan we hard aan de slag om Entrust en haar oplossingen binnen ons reseller kanaal te introduceren en nieuwe partners op te tekenen."  


Over Entrust
De missie van Entrust is het beveiligen van een wereld in beweging door vertrouwde identiteiten, betalingen en gegevensbescherming mogelijk te maken. Entrust biedt een ongeëvenaard breed scala aan oplossingen voor digitale beveiliging en uitgifte van legitimatiebewijzen in het hart van al deze interacties. Met meer dan 2.500 collega's, een netwerk van wereldwijde partners en klanten in meer dan 150 landen, is het geen wonder dat 's werelds meest vertrouwde organisaties op ons vertrouwen.