Watchguard

NOTHING GETS PAST RED

Stel, het lukt een hacker om het netwerk binnen te komen, dan is het van het grootste belang dat er processen in de lucht zijn die de bedreigingen direct elimineren. De oplossingen van WatchGuard verzamelen dit soort bedreigingen op 1 platform, waardoor snel en adequaat actie ondernomen kan worden. Alles staat en valt met de technologie binnen het netwerk.
Securitytools die in staat zijn bedreigingen te herkennen, te elimineren en direct oplossingen te implementeren, waardoor de betreffende bedreiging niet meer kan voorkomen. Hackers hebben het niet alleen voorzien op grote bedrijven. Gijzelsoftware vormt een bedreiging voor ieder bedrijf of instelling, men kan nu eenmaal niet meer buiten systemen en netwerken.
De bereidheid voor het betalen van losgeld blijkt groot, want in veel gevallen heeft men gewoon geen andere keuze. Aan de noodzaak om het netwerk te beveiligen, hoeft dan ook niemand te twijfelen. Lees via onderstaande website alle informatie die je nodig hebt om hackers buiten de deur te houden.

Bild


Watchguard Store

Hier kunt u directe aankopen doen, informatie over producten opvragen en uitgebreide informatie inwinnen, waaronder realtime beschikbaarheidsupdates. De store vindt u in onze nieuwe partnerportal, ID Connect.

Business Value


De oplossingen van WatchGuard bieden gebruiksgemak en rapportagemogelijkheden die duidelijk de ROI aantonen. Daarnaast zorgt Watchguard voor de consolidatie van meerlaagse beveiliging bij de gateway, wat tot een complete beveiliging van het netwerk leidt.

WatchGuard heeft wereldwijd bijna een miljoen geïntegreerde, multifunctionele threat management-appliances ingezet. Ze staan bekend om hun excellente perfomance op het gebied van snelheid en scantechnieken om proactief cyberaanvallen te elimineren.

Watchguard Oplossingen

  • Network Security
  • Multi-Factor Authentication Secure Wi-Fi Endpoint Security

Waarom kiezen voor Watchguard?

  • Watchguard beschikt over het WatchGuardONE programma, dat u alle essentiële tools en ondersteuning biedt om WatchGuard oplossingen te positioneren bij uw klanten. De persoonlijke aanpak helpt u te groeien en winst te maken zoals maar weinig leveranciers u dat kunnen bieden. Daarnaast is WatchGuard 100% loyaal aan channel partners. Dit betekent dat elke gesloten deal, verkocht product en nieuwe klant; een succes is voor beiden. Bij Infinigate zijn wij op onze beurt 100% overtuigd van de veelzijdigheid en hoge kwaliteit van de oplossingen van WatchGuard. Wij ondersteunen u dan ook graag.
  • Extra kortingen op onze producten
  • Trainingen 24 x 7 technische support
  • Sales- en Marketing ondersteuning
  • Flexibele betalingsvoorwaarden
  • Instrumenten om renewals te beheren

Watchguard Automation Core

Hoe kan ik geavanceerde bedreigingen blokkeren zonder een team van beveiligingsexperts in te huren?


Download eBook 

Meer weten over Watchguard?

 Neem contact met ons op.

nl.sales.an@nuvias.com
Neem contact op

Trainingen & Evenementen