Netscout

Bescherm uw klanten tegen DDoS aanvallen.

NETSCOUT is de wereldwijde leider in DDoS-vermindering en Advanced Threat Hunting-oplossingen, met intelligentie op basis van de analyse van ongeveer 40% van het wereldwijde internetverkeer. Het bedrijf biedt een combinatie van fysieke, virtuele en cloud-technologieën, voor zowel ISP- als zakelijke klanten, zodat alle klanten kunnen rekenen op de beveiliging die Netscout biedt.

Business Value

Netscout Networks beschermt eindgebruikers tegen internetbedreigingen, waaronder DDOS. Daarnaast kunnen beveiligingsanalisten veel efficiënter werken door het gebruik van Netscouts Spectrum-oplossing. Alle Netscout-technologieën maken gebruik van het inzicht dat Netscouts heeft in 40% van al het wereldwijde internetverkeer. De oplossingen van Netscouts helpen bedrijven om hun aanwezigheid op het internet, hun dienstverlening aan klanten en hun wereldwijde communicatie te behouden.

Netscout Oplossingen

  • ISP DDoS – Netscout Networks SP, TMS & Cloud
  • Corporate DDoS – Netscout Networks APS & Cloud
  • Corporate Advanced Threat – Netscout Networks Spectrum

Waarom kiezen voor Netscout

  • Kortingen variëren per product en partner niveau. Een ‘Cost+ & Rebate’ model, is iets wat wij graag willen implementeren voor alle partners die Netscout Networks strategisch adopteren binnen hun portfolio, gebaseerd op een business & marketing plan dat wordt overeengekomen en uitgevoerd.
  • DDoS aanvallen zorgen voor veel downtime bij bedrijven. Bedrijf kritische systemen worden lamgelegd met soms ernstige gevolgen. U bewijst uw toegevoegde waarde naar uw klanten door heb te adviseren hoe ze de effecten van een DDoS aanval kunnen minimalieren. Advies nodig? Infinigate staat voor u klaar.

Netscout in Education

Hoe voorkom je DDoS aanvallen met Netscout

Met de huidige infrastructuur was deze scholen stichting niet in staat om DDoS-aanvallen af ​​te weren tijdens de eerste 3 tot 4 dagen leren op afstand tijdens de Covid-pandemie.


Download de case study

Meer weten over Netscout?

Neem contact op met ons.

Trainingen & Evenementen