Infinigate Group benoemt twee nieuwe executives om de groei naar €1,5 miljard te leiden

Julien Antoine treedt toe als Chief Business Development Officer en Andreas Bechtold wordt gepromoveerd tot Chief Revenue Officer, om zich te richten op EMEA cloud- en abonnementenbusiness.

Rotkreuz, Zwitserland, 28 oktober 2021 - De Infinigate Group, een toonaangevende Europese Value Added Distributor (VAD), van cyberbeveiligingsoplossingen heeft vandaag twee nieuwe leiders benoemd die gezamenlijk verantwoordelijk zullen zijn voor haar plannen om tegen 2024 een omzetdoelstelling van €1,5 miljard te realiseren.

Julien Antoine, een doorgewinterde leidinggevende op het gebied van beveiliging en distributie, treedt toe als Chief Business Development Officer, en industrieveteraan Andreas Bechtold wordt gepromoveerd tot Chief Revenue Officer. Gezamenlijk zullen zij werken aan Infinigate's cloud en subscription business in EMEA, en leiding geven aan een agressieve, hoge groeistrategie gericht op organische groei en overnames.

De benoemingen in het executive team zijn een belangrijk onderdeel van de plannen van het bedrijf om zijn positie als toonaangevende Value Added Distributor in Europa verder te versterken.

Julien heeft leidinggevende functies bekleed bij Exclusive Networks VAD, waar hij EVP Strategy and Operations en VP EMEA was. Hij maakte ook deel uit van het management consulting team van A.T. Kearney.

Andreas heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kanaal en trad in 2000 indienst bij Infinigate. Hij is sinds maart 2021 verantwoordelijk voor het sales management in de Infinigate Group, nadat hij eerder EVP Vendor Management en Value Add Services leidde en als Regional Vice President leiding gaf aan de DACH-activiteiten.

"Onze 25% organische groei en een recordomzet van 750 miljoen euro toont aan dat we een aantrekkelijk aanbod hebben voor onze vendors en klanten. Onze unieke aanpak van klantgerichtheid, digitalisering en abonnementsfocus werpt duidelijk vruchten af", aldus Klaus Schlichtherle, CEO van de Infinigate Group.

"Het combineren van de ervaring van Andreas en Julien is een kritische troef bij het opbouwen van een unieke positie als de EMEA leider van VAD en subscription business met een toegewijde focus op het helpen van onze partners om sneller te groeien.

"Julien is een succesvol leider met een indrukwekkende staat van dienst en een sterke ondernemersmentaliteit.
Zijn expertise in het transformeren van bedrijven, het schalen van business en zijn visie op abonnementen en cloud zullen van groot belang zijn voor ons groeitraject."

Andreas Bechtold zei over zijn benoeming: "Infinigate is een pan-Europese VAD en we streven naar een leidende positie in alle landen waar we vertegenwoordigd zijn. In de komende maanden zullen we tijd, middelen en geld besteden aan het uitbreiden van onze geografische dekking en het intensiveren van het teamwork met onze partners."

Julien zei: "Ik ben verheugd om toe te treden tot zo'n fantastische onderneming. Infinigate is duidelijk gedreven door het doen van de juiste dingen voor zijn mensen en zijn partners en is altijd bezig met het versterken van zijn eigen voorstel met toegevoegde waarde. Het team heeft fantastisch werk geleverd, en de organisatie is zeer goed gestructureerd. Nu kunnen we verder bouwen en alle groeikansen aanpakken, zowel organisch als via fusies en overnames.

"Ik ben echt enthousiast om me bij de Infinigate crew te voegen en ik kijk ernaar uit om onze leveranciers en resellers te helpen door te disrupten wat value-added services betekent."