Diensten

Overzicht van onze partnerondersteuning

 

Partner Services

De diensten die we u kunnen bieden:

Opleiding

Als een geautoriseerd gecertificeerd opleidingscentrum (ATC) voor een aantal leveranciers, kan Infinigate haar partners helpen bij het behalen van certificeringen. Naast het verhogen van het kennisniveau helpt het onze partners om hun partnerstatus te verbeteren.

Verkoop ondersteuning & Presales

Door onze security focus, ervaring en hoge training- en certificeringseisen is ons salesteam goed in staat onze partners te ondersteunen is de meeste (pre)sales trajecten.

Professionele diensten

Onze ervaren consultants leveren professionele diensten op het gebied van onze leveranciers en oplossingen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en kan onze produkten op afstand of ter plaatse installeren en implementeren. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van technologie, implementatie, naar configuratie tot health checks en ondersteuning bij het gebruik.

Partner Ontwikkeling

Het is ons doel om onze partners te ondersteunen en te helpen succesvol te zijn met IT-Security.

Logistieke diensten

Ons belangrijkste doel is een snelle en efficiënte orderverwerking en serviceverlening voor onze partners. Daarom blijven wij onze logistieke diensten ontwikkelen om aan uw behoeften te blijven voldoen.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd up to date blijven? Wij informeren u graag met nieuws over Infinigate en haar portfolio, de trainingen en webinars en technische briefings.

Wordt partner

Wij werken graag samen met partners die succesvol willen zijn in IT-security. Onze ervaring, omvangrijk netwerk en services zijn een belangrijke ingrediënten die hiervoor kunnen zorgen.

Infinigate Partnerportaal

De Infinigate partner portal biedt toegang tot de webshop waar direct bestellingen geplaatst kunnen worden voor een aantal van onze leveranciers. Ook biedt het toegang tot ons MSP portaal waar inzicht omtrent facturen en verbruik eenvoudig wordt weergegeven.