Progress

Progress Software

Secure. Control. Perform.
Progress Software Corporation (NASDAQ: PRGS) is een wereldwijd softwarebedrijf dat de ontwikkeling, implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties on-premise of in de cloud, op elk platform of apparaat, naar elke gegevensbron vereenvoudigt, met verbeterde prestaties, minimale IT-complexiteit en lage 'total cost of ownership'.

De meest veilige Managed File Transfer oplossing die er bestaat!

Heeft u bedrijfskritische en/of privacy gevoelige data die u wilt delen met externen? De gevoelige data is buiten de firewall niet meer te controleren en kan worden gemanipuleerd of in verkeerde handen komen.
Met MOVEit heeft u volledige controle over alle bestandsoverdracht buiten de firewall van uw organisatie. Bijvoorbeeld als u bestanden deelt met partners, klanten, tussen gebruikers of systemen. Met MOVEit houdt u gevoelige data end-to-end encrypted (in rust en onderweg) en waarborgt u de integriteit van de data. U zorgt voor naleving van interne beleidsregels en AVG. Met MOVEit beveiligt u bestanden tegen data-breaches, cyber-attacks en online threats.

MOVEit bestaat uit een suite aan tools. Naast MOVEit Transfer biedt MOVEit Adhoc een outlook plug-in waarmee uw collega’s eenvoudig documenten kunnen toevoegen aan mails en deze volledig beschermd kunnen delen met externen. U kunt geplande data uitwisselingen (bijvoorbeeld tussen systemen) ook automatiseren met MOVEit Automation en u houdt volledig overzicht en controle over wie welke data ontvangt en inziet met Analytics. MOVEit zorgt ervoor dat data volledig herleidbaarheid is vanaf een centraal punt binnen uw organisatie. Met MOVEit bent u AVG compliant. 

Waarom heb ik een Managed File Transfer nodig?
Binnen een bedrijf begrijpt de Chief Informatie Security Officer (CISO) hoe belangrijk de bescherming van bedrijfskritische data en persoonsgegevens zijn. Het voorkomen van o.a. datalekken, mallware, fishing heeft zijn volledige aandacht.

Deze gevaren zien veel medewerkers binnen een bedrijf helemaal niet. Waarom kun je niet alle data gewoon emailen? Dat doet toch iedereen?
Veel medewerkers beseffen niet wat de risico’s zijn als ze persoongegevens of andere gevoelige data via de mail of OneDrive o.i.d. gedeeld wordt met partnerbedrijven waarmee ze samenwerken. Dit kun je ze ook niet kwalijk nemen. Daarom is de CISO er verantwoordelijk voor om alle medewerkers de mogelijkheid te geven om gevoelige data op een veilige manier te delen. Door dit samen met IT op een centraal punt binnen de organisatie in te richten voorkom je ook schaduw IT. 

MOVEit biedt met Adhoc een Outlook plug-in waarmee eenvoudig MOVEit attachments kunnen worden toevoegd aan emails. Ook kunnen documenten worden gedeeld via de beveiligde MOVEit webbrowser of via Secure Folder Sharing, waarbij u met uw projectgroepleden een set documenten deelt. In alle drie de gevallen worden documenten volledig veilig gedeeld met vooraf geautoriseerde externen. MOVEit garandeert de veiligheid en integriteit van deze documenten en zorgt voor volledige herleidbaarheid en transparantie vanuit een centraal punt binnen uw organisatie. MOVEit is een Managed File Transfer oplossing die uw bedrijfskritische data end-to-end encrypted houdt (in rust en onderweg), de integriteit van de data waarborgt, geplande data uitwisseling kan automatiseren en u volledig overzicht en controle geeft over wie welke data ontvangt en inziet.

WhatsUp Gold


WhatsUp Gold is een krachtig netwerk monitoring oplossing die:
  • Problemen in het netwerk vroegtijdig detecteert, voordat eindgebruikers iets merken
  • Het bewaakt de bandbreedte voor kritieke apps en services, zodat deze optimaal is
  • Detecteert automatisch devices, toont deze op een kaart, monitort, rapporteert en waarschuwt als er iets mis is

WhatsUp® Gold is een netwerk monitoring tool (2/3 layer) die automatisch alle devices, waaronder switches, routers, servers etc. Detecteert en weergeeft in een gedetailleerde interactieve kaart van het gehele netwerkinfrastructuur. WhatsUp Gold kan alle apparaten in het netwerk automatisch ontdekken en zo uw netwerktopologie weergeven. WhatsUp Gold kan iedere mix van apparaten monitoren; van draadloze controllers, Access Points, servers, VM’s, switches/routers, firewalls, applicaties, printers, newerkverkeer en configuraties in Windows-, LAMP- en Java-omgevingen. WhatsUp Gold kan alles monitoren met een IP-adres dat toegankelijk is met standaard monitoringprotocollen, waaronder ICMP, SNMP, WMI en SSH. WhatsUp Gold toont hoe alle devices binnen het netwerk verbonden zijn en reageert dynamisch op interacties en geeft continue een actueel beeld. Door eenvoudig te klikken op een apparaat wordt direct toegang verkregen tot een schat aan device gerelateerde informatie, netwerkbewakingsinstellingen en -rapporten. Naast de interactieve kaarten zijn er verschillende dashboards beschikbaar, bijvoorbeeld voor Network Traffic Analysis en Applicatie Monitoring. Voor het management en klanten biedt WhatsUp Gold vele mogelijkheden voor gepersonaliseede rapportages. Ook is WhatsUp Gold beschikbaar voor Android en iOs, zodat systeembeheerders eenvoudig via hun mobiel de status van een device kunnen nakijken.
Applicatie Monitoring

WhatsUp Gold biedt out of the box applicatie monitoring waarmee u de prestaties van populaire Microsoft-applicaties zoals Exchange, SharePoint®, Dynamics, Lync®, SQL Server®, DNS, Internet Information Services (IIS), Active Directory® en Hyper-V® eenvoudig kunt controleren evenals Linux-systemen en Apache-webservers (op basis van Linux of Microsoft). U kunt ook gemakkelijk profielen voor uw interne applicaties maken met een eenvoudig te gebruiken profieltool.

Network Traffic Analysis

WhatsUp Gold kan multi-vendor netwerken monitoren doordat het informatie verzamelt met behulp van Cisco NetFlow, NetFlow-Lite en NSEL, Juniper J-Flow, sFlow en IPFIX-protocollen voor monitoren van netwerkverkeerstromen. Hiermee kunt u de netwerkprestaties optimaliseren, onregelmatigheden in het netwerkverkeer en knelpunten isoleren en beleid voor bandbreedtegebruik vaststellen. WhatsUp Gold controleert, waarschuwt en rapporteert over interface-verkeer en gebruik van bandbreedte. Het biedt gedetailleerde en bruikbare gegevens over de belangrijkste afzenders, ontvangers, gesprekken, toepassingen en protocollen die netwerkbandbreedte verbruiken.Vanuit het WhatsUp Gold Alerting Center wordt de netwerkbeheerder gewaarschuwd als ergens in het netwerk een drempelwaarde wordt overschreden en een probleem ontstaat. Ook kunnen hier geautomatiseerde acties, zoals het herstarten van applicaties worden ingesteld.

VM’s Monitoren

WhatsUp Gold ontdekt, toont, monitort, waarschuwt en rapporteert over prestaties van VM’s, virtuele hosts en gasten in realtime. Het houdt een up-to-date lijst bij van alle virtuele hosts en attributen. Het controleert de prestaties en het hulpbronnenverbruik van hosts en gasten, inclusief CPU, geheugen, schijf en interface-gebruik. Het controleert de beschikbaarheid en prestaties van virtuele servers en verzamelt gebeurtenislogboeken met behulp van zowel VMware- als Hyper-V-technologieën.

Configuratie- & Change management

WhatsUp Gold configureert automatisch routers, switches en firewalls in uw netwerk. Het houdt netwerkconfiguraties bij en controleert, waarschuwt en rapporteert over eventuele wijzigingen. Netwerkbeheerders kunnen ervoor zorgen dat voor alle apparaten geautoriseerde configuraties worden uitgevoerd om het netwerk te beveiligen en te voldoen aan de wettelijke normen. Dit vermindert de tijd en kosten voor handmatig en herhaalde configuratie- en wijzigingsbeheerstaken. Interne audits kunnen worden gepland om te worden uitgevoerd om te bewijzen dat de configuraties blijven voldoen aan de verwachtingen.

Dataconnectiviteit & Integratie (DCI)

Progress DataDirect is een wereldwijde leider op het gebied van cloud en on-premise dataconnectiviteit en -integratieoplossingen voor relationele, NoSQL, Big Data en SaaS-databronnen. De focus ligt altijd op prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Klanten uit alle branches en van alle bedrijfsgroottes profiteren van de voordelen van een DCI-oplossing.

Meer dan 1.700 partners wereldwijd zijn al overtuigd door Progress DataDirect, waaronder vier van de top zes SaaS-leveranciers en acht van de top negen bedrijven in Gartner's Business Intelligence en Analytics Magic Quadrant. 
Als aanvulling op hun uitgebreide verzameling kant-en-klare, bijzonder krachtige en op standaarden gebaseerde dataconnectoren heeft Progress nu connectoren voor TeamCity, GitHub, Aha! en Jira. Met deze nieuwe connectoren krijgen gebruikers een duidelijker overzicht van het DevOps-proces.Progress DataDirect is door ruim 350 ISVs (onafhankelijke softwareleveranciers) en meer dan 10.000 ondernemingen in gebruik. 

De oplossing speelt in diverse behoeften op het gebied van analyse, integratie en gegevensbeheer. De nieuwe DevOps-connectoren bieden onder meer:
  • Toegang tot ongelijksoortige gegevens middels SQL – ontwikkelaars hoeven geen speciale APIs of querytalen te leren. Elk systeem wordt op dezelfde manier benaderd. Ontwikkelaars hoeven dus maar één keer code te schrijven.
  • Snelle gegevens doorvoer inclusief toegang tot bulkgegevens – snelle toegang tot gegevens betekent minder wachttijd bij het laden van gegevens. Geen handmatige gegevenswerkstromen door automatisering en een efficiënter proces. Alles gebeurt in de cloud en dankzij de snelle gegevensverwerking hoeft er minder lang gebruik te worden gemaakt van AWS- en Azure-applicaties. Gebruikers besparen hierdoor op kosten.
  • Beveiliging en ondersteuning - Progress DataDirect krijgt regelmatige updates. Ook beschikt Progress over een speciaal beleid voor hotfixes en ondersteuningsprocedures.


Gratis proberen

Probeer gratis een connector voor Amazon EMR, Appache Cassandra, Apache Hadoop Hive, Cloudera Impala, DataStax, Github, Hortonwork, Google analytics, Clipper, SalesForce, Microsoft SQL, OpenEdge, en meer

Gratis proefversie

Trainingen & Evenementen

Voor meer informatie ->