Welkom bij de Infinigate Catch Up Podcast!


Ben je klaar om je technische kennis te vergroten en geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen in de IT-branche? Luister dan naar de Infinigate Catch Up! Maak kennis met Presales securityconsultants Bas en Remco die maandelijks een half uur lang hun technische kennis en expertise met jou delen!

Wat kun je verwachten?
  • Actuele topics: Trends binnen de IT-branche, van opkomende technologieën tot de laatste cyberbedreigingen.
  • Uitdagingen en praktijkervaringen: Luister hoe Bas en Remco omgaan met uitdagingen die zij tegenkomen in het werkveld en hoe jij kunt profiteren van hun praktijkervaringen en inzichten.
  • Stellingronde en discussie: We moedigen interactie aan en nodigen luisteraars uit om hun gedachten te delen over onze besproken onderwerpen.

Waarom luisteren?
Of je nu een ervaren technical bent of net begint in de wereld van IT security, met deze podcast willen we je helpen door inzicht en ervaring te delen die jou wellicht kunnen helpen beter voorbereid te zijn bij klantinteracties en om meer waarde te bieden aan je organisatie.

Voor wie is deze podcast?
De Infinigate Catch Up Podcast richt zich specifiek op technische professionals in IT branche: pre-sales engineers werkzaam bij IT organisaties gespecialiseerd in netwerk- en beveiligingsoplossingen. Deze podcast is jouw bron van technische kennis en inspiratie om te excelleren in je vakgebied.

Luister en groei met ons mee!
Ben je klaar om je technische kennis naar een hoger niveau te tillen? Abonneer je dan nu op de Infinigate Catch Up. Samen bouwen we aan een veiligere en innovatievere toekomst!
*Disclaimer: De Infinigate Catch Up Podcast is een initiatief van Infinigate en wordt gehost door Presales securityconsultants Remco de Kievit en Bas van Ek. De meningen en standpunten uitgedrukt in deze podcast zijn die van de presentatoren en gasten en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de standpunten van Infinigate.*