Vanaf nu is de YubiKey Bio key beschikbaar en leverbaar

Vanaf nu is de YubiKey Bio serie, een FIDO-only security key, beschikbaar in zowel USB-A als USB-C variant. De sleutel ondersteund biometrische authenticatie door gebruik te maken van je vingerafdruk voor veilige en wachtwoordloze login’s. De YubiKey Bio Serie ondersteund FIDO2/WebAuthn, FIDO U2F en biedt de Yubico kenmerkende hardware beveiliging voor een gemakkelijke gebruikerservaring.

Gebruikers die zoeken naar oplossingen voor een security key bij legacy- of moderne systemen, kunnen het beste gebruik maken van de YubiKey 5 serie. Dit werkt ideaal door het multiprotocol waardoor je zonder wachtwoord kan inloggen op de pc's. De Bio Serie komt het best naar voren bij ‘cloud-first organisaties’, voornamelijk bij gedeelde werkplekken en one-factor authenticatie.

Demo Pack
Het Yubico Demo Pack is beschikbaar voor eindklanten die willen testen met verschillende keys van Yubico. De 5 NFC security keys worden geleverd in één pakket met korte uitleg van de installatie en mogelijkheden. Aanvullend ontvangt je eindklant een mail met extra PDF’s over de installatie oplossingen. Bij aanschaf van het pakket zal de eindklant bekend moeten worden gemaakt en indicatie van het project (50+).

Technische training
Voor de Certified en Certified Gold partners is een training in te plannen met Infinigate.

Communicatie met het Yubico team bij Infinigate!
Yubico partners kunnen ons mailen op sales@infinigate.nl voor alle vragen met betrekking tot offertes en orders. Wil je liever direct met één van onze medewerkers spreken, bel dan: +31 183 62 4444.