Versa Networks

Overal SASE! Met Versa is jouw netwerk veilig.


Versa Networks is een toonaangevende leverancier van veilige SD-WAN (software-defined wide area network) en SASE (secure access service edge) oplossingen. Hun oplossingen zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen hun bij kantoren, datacenters en cloudbronnen veilig te verbinden met het internet en andere netwerkbronnen.

Business Value

Vanaf het begin heeft Versa zich gericht op de transformatie van de zakelijke netwerken door ondernemingen in staat te stellen hun edge netwerken te transformeren. Versa is volledig toegewijd aan partners en hun klanten. De innovatieve benadering van Versa om de industrie te voorzien van veilige, cloud-native SD-WAN-technologie is gericht op de strategische initiatieven van ondernemingen op het gebied van multi-cloud en digitale transformatie.

Versa's next-generation architectuur value stack, van routing tot SD-WAN en van beveiliging van cloud connectiviteit, technologische visie en strategische richting, zijn leidend voor service providers en wereldwijde ondernemingen om succesvol te zijn in hun digitale transformatie.

Versa Networks oplossingen

  • FlexVNF WAN edge software
  • Versa Titan cloud hosted/managed

Waarom kiezen voor Versa Networks?

  • Versa is uniek onder software-defined netwerkleveranciers en biedt een end-to-end oplossing die het WAN/filiaalnetwerk zowel vereenvoudigt als beveiligt.
  • Het Secure Cloud IP Platform van Versa is volledig gebaseerd op software en biedt een brede reeks mogelijkheden voor het bouwen van flexibele en veilige bedrijfsnetwerken en zeer efficiënte beheersdiensten.
  • Dit jaar kreeg Versa de drie hoogste scores van alle gedefinieerde use cases in het onderzoeksrapport van Gartner, "Critical Capabilities for WAN Edge Infrastructure," en werd onlangs ook erkend als Visionary in het Gartner Magic Quadrant voor WAN Edge Infrastructure tegen belangrijke spelers als Cisco, VMware (VeloCloud) en Silver Peak.

Secure Access Service Edge (SASE) for Dummies

Lees meer over de zakelijke en technische achtergrond van SASE (Secure Access Service Edge), inclusief best practices, real-life klantimplementaties en de voordelen van een SASE-enabled organisatie.

Meer weten over Versa Networks?

 Contact met ons opnemen.

Trainingen & Evenementen