Entrust MSP

Voeg vandaag de meest uitgebreide Cloud-gebaseerd IAM-oplossing aan uw portefeuille toe!

Ons Managed Services Programma (MSP) biedt u een winstgevende mogelijkheid om de meest geavanceerde cloudbased identity and access management (IAM) in de industrie te leveren. "Identity-as-a-service" is specifiek ontworpen voor het leveren van de flexibiliteit, functionaliteit en ondersteuning van de beheerde dienst, de nieuwe IT omgeving vereist dit ook.

Multi-users - Het hosten van meerdere klanten op dezelfde dienst met duidelijke datascheiding. Elke user heeft zijn eigen database versleuteld met behulp van zijn eigen encryptiesleutel die niet gedeeld met iemand anders op het platform.
Multi-level - Optie om meerdere niveaus van partners en klanten te configureren met volledige rapportage mogelijkheden op het gebied van facturering en gebruik.
Handige enkele beheerconsole - Beheer de voortdurende behoeften van uw klanten met een zeer intuïtieve beheerconsole. Snel klanten toevoegen of verwijderen in abonnementsvorm en het toewijzen of wijzigen van verschillende lagen van dienstverlening.
Maak het als uw eigen merk - Mogelijkheid tot white label "Identity-as-a-service" en/of maatwerk in kleuren, logo's en e-mails voor uw eindklanten.
Flexibele pay-as-you-go prijzen - Geen inventarisatie en maandelijkse facturering is gebaseerd over het aantal gebruikers per maand. De prijsstelling wordt automatisch aangepast aan het juiste niveau omdat klanten abonnementen kunnen toevoegen of verwijderen.
Bouw uw pijplijn - Toegang tot gekwalificeerde leads en demand generation programma's.
Vereenvoudigde boekhouding met geïntegreerde facturering en rapportage - Facturering, gebruik downloaden en andere rapporten op verzoek. Bovendien zijn er API's beschikbaar om Identity as a Service te integreren rechtstreeks met uw facturatieplatform.
Technische ondersteuning van wereldklasse - Profiteer van onze installatie-ondersteuning, probleemoplossing, 24x7 technische ondersteuning en technisch certificeringsprogramma.
WAAROM PARTNER WORDEN MET ENTRUST? -
  • Nieuwe terugkerende inkomsten met een laag risico voor u
  • Partnervriendelijk IAM-platform
  • Ondersteuning van de leadgeneratie - Mogelijkheden voor professionele dienstverlening
  • 25+ jaar digitale identiteit en expertise 
Ontvang nu de Entrust brochure via het formulier rechts of bel en maak gelijk een afspraak voor meer informatie.Identiteit Oplossingsportefeuille voor MSP's in één oogopslag
Identiteit als dienst levert best-in-class MFA met steun voor een ongeëvenaard aantal authenticatoren en use cases, waaronder:
Externe arbeidskrachten - Medewerkers op afstand in staat stellen te werken veilig en efficiënt - altijd en overal.
Wachtwoordloze toegang - Veilige wrijvingsloze opties beschikbaar voor arbeidskrachten en consumenten.
Hoge mate van zekerheid op basis van authenticatie - Mogelijkheid tot gebruik maken van digitale certificaten voor een hoger veiligheidsniveau.
Adaptieve, op risico gebaseerde authenticatie - Vereist alleen extra authenticatie wanneer de omstandigheden dat rechtvaardigen, zoals een eerste keer inloggen van een nieuw apparaat, of op een abnormaal tijdstip of van een andere geolocatie.
Consumenten- en partnerportalen - Beveiligde externe toegang tot apps, informatie en netwerken.
Identiteitscontrole - Volledig digitale zelfbedieningsidentiteitsverificatie voor snelle, veilige gebruikers aan boord.
Single sign-on (SSO) - Wrijvingsloze toegang voor werknemers tot alle apps - cloud en on-premises - in combinatie met sterke bescherming tegen inbreuken.
Desktop login - Vereenvoudiging van de toegang voor gebruikers met behoud van bedrijfsnetwerken en gegevens.
Zelfbedieningswachtwoord resetten - Gebruikers kunnen hun eigen wachtwoorden wijzigen.
Mobiel computergebruik - Onze oplossing werkt als een virtuele smart kaart die op mobiele apparaten staat.

Aanmelden


Brochure Entrust MSP

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Voor meer informatie ->