N-Able MSP

N-able: Uw platform voor beheerde diensten

N-able is de toonaangevende leverancier van managed services in D-A-CH en helpt u om uw bedrijf te laten groeien. Verhoog uw inkomsten, win nieuwe klanten en behoud vaste klanten - op een eenvoudige manier. Of u nu klanten bedient op een één-op-één basis, pre-paid of op basis van contracten voor beheerde diensten: RMM, Backup, EDR, Passportal, Mail Assure en N-Central helpen u om telkens de beste, geautomatiseerde IT-ondersteuningsdiensten te leveren. De schaalbare, end-to-end IT service management product suite is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van IT service providers van elke omvang.

Uw voordelen


  • Eén cloud dashboard voor al uw beheerde diensten. Pas cross-client policies toe en verminder uw inspanning met bijvoorbeeld monitoring templates.
  • Minimaliseer administratieve taken door automatisering en verhoog uw efficiëntie en de productiviteit van uw technici.
  • Standaardiseer uw beheerde diensten. Zet uw diensten neer als managed services bij uw klanten.
  • Schaal uw beheerde diensten. Dankzij flexibele licenties en het pay-per-use factureringsmodel kunt u uw diensten flexibel uitbreiden zonder contractueel gebonden te zijn.
  • Profiteer van toonaangevende ondersteuning. Wij ondersteunen u bij het standaardiseren en automatiseren van uw processen.
  • Meer dan 300.000 trouwe klanten vertrouwen wereldwijd op N-able.

Samen succesvol: Uw voordelen als Infinigate MSP Partner

  • Meer service vanaf het begin: U bent onmiddellijk in staat om uw klanten netjes doordachte, goed gestructureerde en veilig berekende diensten aan te bieden.
  • Meer technische ondersteuning: Met de toenemende complexiteit en diversiteit van de dienstverlening kunt u altijd een efficiënte systeemhuisorganisatie runnen - Infinigate MSP ondersteunt u bij het standaardiseren en automatiseren van uw processen.
  • Meer praktische kennis: U profiteert van de diepgaande praktische kennis van de Managed Services experts van de Infinigate Academy en krijgt waardevolle impulsen voor uw dagelijkse systeemhuis business, waardoor u direct actie kunt ondernemen.

Aanmelden


Brochure Entrust MSP

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Voor meer informatie ->