HID Global

Powering Trusted Identities

HID Global is een wereldspeler op het gebied van identiteitsbeveiliging. Het bedrijf levert innovatieve producten, diensten en oplossingen voor het creëren, beheren en gebruiken van veilige identiteiten voor miljoenen klanten over de hele wereld. HID Global is staat bekend om betrouwbare kwaliteit en innovatief ontwerp op het gebied van toegangscontrole, identiteitsborging en meer.

HID OMNIKEY-lezers voor veilige toegangscontrole

OMNIKEY-lezers voor veilige toegangscontrole tot data, ondersteunen een breed scala aan smartcards - voor elke toepassing op elke computer. In beveiligde toegangscontrolesystemen ondersteunen OMNIKEY-lezers de gangbare besturingssystemen van Windows, Linux en Mac OS. Certificeringen volgens belangrijke standaarden als PC / SC, WHQL, EMV 2000 en CC, bieden een eenvoudige integratie in elke omgeving. 

HID Global biometrische technologiesystemen

Biometrische technologieën maken gebruik van iemands unieke fysieke eigenschappen - zoals iris, stem, gezicht of vingerafdruk - om te authentiseren, verifiëren en identificeren. De technologie wordt steeds populairder, omdat deze niet alleen het meest nauwkeurig, veilig en efficiënt is, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk is en plezierig voor de gebruiker.
Gedreven door jarenlange innovatie, biedt HID Global een breed scala aan biometrische technologiesystemen voor elke transactie waarvoor onweerlegbaar identiteitsbewijs is vereist, zoals toegangscontrole, onboarding van klanten, fraudepreventie, verliespreventie, tijd- en aanwezigheidsregistratie, forensisch onderzoek, achtergrondcontroles, grenscontrole en toekenning van overheidsuitkeringen. 

Voor meer informatie ->