Zien wij elkaar op de TBX op 2 en 3 november?


Op 2 en 3 november aanstaande zijn wij ook aanwezig op de TBX in de Jaarbeurs te Utrecht. De TBX is de beurs die je niet mag missen wanneer je op het gebied van digitale transformatie en de tech-evolutie op de hoogte wilt blijven. Je bent van harte welkom op onze stand. ( nr. 01.A008 ) Samen met onze partners N-able, SonicWall, Yubico, Progress en Sophos informeren wij jou graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity, Secure Networking en Cloudsecurity. Plan snel een afspraak in met één van onze medewerkers of een expert van onze leveranciers.

Cove Data Protection

Cove Data Protection™ biedt back-up, noodherstel en archivering voor de wereld van cloud-first. Bescherm servers, werkplekken en Microsoft 365 met onze efficiënte data-bescherming via SaaS. Cloudopslag is inbegrepen, met 30 datacenters wereldwijd. Secundaire lokale opslag is optioneel. Dankzij de efficiënte architectuur kunt u hetzelfde aantal herstelpunten behouden met vijf keer minder opslagruimte. Cove's uniforme multitenant-beheerconsole vermindert de administratieve tijd aanzienlijk en biedt herstelflexibiliteit - van een volledig stand-by-image tot snel herstel op bestandsniveau. Bespaar tijd, gebruik minder opslagruimte en bescherm back-ups tegen ransomware met Cove.

SonicWall Capture ATP with RTDMI

SonicWall Capture ATP, een cloud-based, multi-engine sandbox, brengt een revolutie teweeg in geavanceerde detectie van bedreigingen. SonicWall's gepatenteerde Real-Time Deep Memory Inspection™ (RTDMI), die is inbegrepen bij Capture ATP, blokkeert zero-day en onbekende bedreigingen bij de gateway. Zelfs in de code verborgen bedreigingen en bedreigingen die geen kwaadaardig gedrag vertonen.

Exact de bescherming die u nodig heeft, op de juiste plek
SonicWall Capture ATP scant een breed scala aan bestandstypen om bedreigingen te voorkomen, zoals zero-day-aanvallen, gerichte malware en geavanceerde ransomware. Capture ATP analyseert gedrag in een multi-engine sandbox-platform dat volledige systeememulatie, analyse op hypervisorniveau, gevirtualiseerde sandboxing en RTDMI™ omvat. Het maakt gebruik van realtime, memory-based inspectietechnieken om malware te ontdekken. Beheerders hebben de mogelijkheid om te blokkeren en te beoordelen, aangepast beleid te maken en geselecteerde bestanden in de cloud te scannen. Op die manier combineert SonicWall Capture ATP de efficiency van automatisering met meer flexibiliteit en controle.

Yubikey 5 Series Yubico

De uitvinder van de YubiKey, maakt veilig inloggen gemakkelijk en voor iedereen beschikbaar. Het bedrijf is toonaangevend in het vaststellen van wereldwijde normen voor veilige toegang tot onder andere computers en mobiele apparaten. Yubico is een ontwikkelaar van en levert een belangrijk bijdrage aan de FIDO2, WebAuthn en FIDO Universal 2nd Factor (U2F) en open authenticatiestandaarden. YubiKeys zijn de gold- standard voor phishing-resistente multi-factor authenticatie (MFA), waardoor een afzonderlijk apparaat veilig kan werken met honderden consumenten- en bedrijfsapplicaties en -services. Yubico is een particulier bedrijf, met wereldwijde vertegenwoordiging.

Veilig documenten delen met MOVEit

Het delen van persoonsgegevens of andere gevoelige informatie via de mail is eigenlijk niet verstandig. Dat weten we inmiddels allemaal wel... Maar toch blijven we dit doen, terwijl er een super-gebruiksvriendelijke O365-Outlook Add-in bestaat van MOVEit, waarmee je documenten zonder risico kunt delen met externen en alle activiteiten worden gelogd, zodat je aantoonbaar AVG-compliant bent. MOVEit encrypt alle data end-to-end en garandeert de integriteit van ieder document. Het biedt een centraal dashboard waarmee alle transfers real-time gevolgd kunnen worden. MOVEit biedt naast Restful API vele mogelijkheden om te integreren met Azure AD, AV, DLP, SIEM enzovoort.

Sophos Managed Detection and Response

Met Sophos MDR profiteert u van zowel een deskundige service voor het opsporen en neutraliseren van bedreigingen als geavanceerde beveiligingstechnologieën:
  • 24/7 service voor het opsporen, detecteren en reageren op bedreigingen, door deskundige Sophos-medewerkers;
  • Uitgebreide detectie- en responstool (XDR), waarmee u toegang heeft tot live en historische gegevens over uw endpoints en de bredere IT-infrastructuur voor beoordeling op macroniveau en gedetailleerde, grondige onderzoeken;
  • Endpoint-beveiligingssoftware, waarmee u toonaangevende cyberbeveiliging voor uw apparaten en workloads krijgt.

HID Global biometrische technologiesystemen

Biometrische technologieën maken gebruik van iemands unieke fysieke eigenschappen - zoals iris, stem, gezicht of vingerafdruk - om te authentiseren, verifiëren en identificeren. De technologie wordt steeds populairder, omdat deze niet alleen het meest nauwkeurig, veilig en efficiënt is, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk is en plezierig voor de gebruiker.
Gedreven door jarenlange innovatie, biedt HID Global een breed scala aan biometrische technologiesystemen voor elke transactie waarvoor onweerlegbaar identiteitsbewijs is vereist, zoals toegangscontrole, onboarding van klanten, fraudepreventie, verliespreventie, tijd- en aanwezigheidsregistratie, forensisch onderzoek, achtergrondcontroles, grenscontrole en toekenning van overheidsuitkeringen.