GFI Kerio Saas

Vereenvoudig nu het beheer van uw communicatie met e-mail, agenda & chat 

Kerio Connect biedt alle functies en functionaliteit voor een oplossing voor samenwerking en berichtenverkeer zonder de complexiteit en het hoge prijskaartje van andere systemen in een gehoste service. U bent beschermd tegen hacking en kwaadaardige aanvallen met SSL-encryptie, S/MIME, antispam en antivirustools die ervoor zorgen dat uw e-mail schoon is. En bent u het slachtoffer van een cyberaanval? Dan zorgt de geautomatiseerde back-up met verschillende herstelopties voor snel en eenvoudig herstel na alle soorten aanvallen.

In tegenstelling tot sommige andere toonaangevende groupware-oplossingen, is Kerio Connect geschikt voor zowel Mac-gebruikers als Windows- en Linux-gebruikers. Gebruik de e-mailclient waarmee u het meest vertrouwd bent, of kies een browser voor webtoegang.

Ontdek het zelf en maak gebruik van de optie van de free trial! Bel 0183 62 44 44 of mail sales@infinigate.nl met de sales afdeling van Infinigate. 

Kerio Connect is met al haar functies en voordelen ook beschikbaar als gehoste service 
  1. Houd uw gegevens veilig en compliant met een serviceprovider in uw land of regio 
  2. Vereenvoudig het beheer van essentiële e-mail, agenda, chat en andere communicatie vereisten 
  3. Voordelen van Kerio Connect voor gehoste e-mail
  4. Gebruiksvriendelijker dan Exchange; veiliger dan Gmail 
  5. Webmail-branding 
  6. Gebruik uw SSL-certificaat 
In tegenstelling tot sommige andere toonaangevende groupware-oplossingen, is Kerio Connect geschikt voor zowel Mac-gebruikers als Windows- en Linux-gebruikers.

Voor meer informatie ->