GFI Unlimited

GFI Unlimited is een suite van producten die samenkomen om uw belangrijkste business-tech problemen op te lossen

GFI biedt oplossing op de belangrijkste MKB business-techproblemen op een gebruiksvriendelijke manier

SMB's en grote ondernemingen hebben vergelijkbare behoeften op het gebied van bedrijfstechnologie: Beveiliging, teamcommunicatie en -samenwerking, soepel werkende netwerken en het beheren van klantrelaties. Het belangrijkste verschil is dat het MKB over het algemeen minder budget, tijd en aandacht heeft voor de IT die met deze taken samenhangt. U heeft een bedrijf te runnen. IT-infrastructuur die supply chains of levering mogelijk maakt, kan het concurrentievoordeel zijn voor sommige grote bedrijven. Uw concurrentievoordeel is waarschijnlijk de producten en diensten die u uw klanten aanbiedt, mogelijk gemaakt door IT-toepassingen die soepel werken op de achtergrond.

GFI Unlimited is een suite van producten die samenwerken om uw belangrijkste business-tech problemen op te lossen. Het beste van alles is dat u deze problemen kunt oplossen met een eenvoudig te gebruiken en voordelig abonnement.

Software die past bij de behoeften van het midden- en kleinbedrijf om het beheer van uw netwerken, beveiliging en communicatie eenvoudiger maken.

  •     Onbeperkt Netwerk Beveiliging
  •     Firewall
  •     Inbraakdetectie
  •     Patchen van kwetsbaarheden
  •     Anti-virus voor e-mail

Groeiende bedrijven moeten zich beschermen. Men denkt misschien dat hackers het alleen op grote bedrijven gemunt hebben. De waarheid is dat 66% van de SMB's nu te maken heeft met cyberaanvallen. Slimme KMO's erkennen dit feit. Een cyberaanval kan financieel verlies veroorzaken, uw klanten schaden en uw reputatie ruïneren. Als gevolg hiervan rangschikken SMB's beveiliging consequent als een van de Top-1 tot 2 van IT-prioriteiten.

De beveiligingsdreiging is reëel, maar de IT-prioriteiten moeten met vele andere bedrijfsprofessionals concurreren om middelen.

E-mail is nog steeds het essentiële communicatiemiddel voor bedrijven maar zeer kwetsbaar. Agenda, chat, e-mail en andere communicatietools moeten veilig en gebruiksvriendelijk zijn en meerdere apparaten en clients ondersteunen voor het hedendaagse werken op afstand en BYOD

Hackers zien e-mail als een kwetsbaar punt: Meer dan 90 procent van de malware bereikt netwerken via e-mail. Phishing-schema's zijn een belangrijk middel om malware af te leveren; meer dan 80 procent van de gemelde beveiligingsincidenten begint als phishing via e-mail.

Samenvatting:

  1. SMB's hebben beperkte IT-resources en een beperkt budget voor veilige communicatie
  2. Iedereen in uw organisatie heeft e-mail en andere samenwerkingstools nodig, maar hebben ze ook allemaal de mogelijkheid nodig om diavoorstellingen of financiële grafieken te maken?
  3. Zo niet, dan geeft u misschien te veel uit voor basis e-mail terwijl u ook voor veilige e-mail zou kunnen kiezen... voor minder
  4. Met Unlimited Secure Email krijgt u samenwerkingstools plus de beveiliging van 4 anti-virus engines, geavanceerde content filtering engines en 14 anti-spam engines.

Aanvragen Trial 


GFI Trial

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Voor meer informatie ->