Login

Overzicht van alle portalen bij Infinigate Group

 

Nuvias maakt deel uit van de Infinigate Group. Totdat de integratie voltooid is, zijn er verschillende portalen online. Hier vindt u de link naar de verschillende portalen.

Infinigate Partner World & Shop

Infinigate MSP Portal

De Infinigate Partner World is een platform waar u als partner gemakkelijk uw zaken met ons kunt organiseren en beheren:
  • Overzicht van uw offertes, bestellingen, leveringsbonnen en facturen.
  • Bestaande offertes accepteren
  • Adresboek eindklanten
  • Promoties

Via de webshop kunt u snel en eenvoudig de prijzen van enkele van onze leveranciers bekijken, uw individuele offerte aanvragen en bestellingen plaatsen.
Online platform voor MSP's: In het MSP-portaal kunnen kopende Infinigate MSP-klanten onder meer facturen, gebruiksrapporten en aanvullende overzichten van hun ingezette oplossingen uit ons MSP-leveranciersportfolio vinden.

Nuvias One

Nuvias Support Portal

Met Nuvias ONE van Infinigate heeft u toegang tot een robuust single sign-on platform ondersteund door Okta™, compleet met een verscheidenheid aan digitale tools die uw zakelijke en persoonlijke groei kunnen ondersteunen. U kunt beginnen met het aanpassen van uw Nuvias One door toegang te vragen tot de platforms die voor u het meest nuttig zijn.

  • Krijg gemakkelijk toegang tot het supply chain-portaal waar u bestellingen en voorraadinformatie kunt volgen
  • Blijf op de hoogte van de markt met essentiële trainingen en marketingdiensten
  • Maak eenvoudig gebruik van het bestaande abonnementenbeheer voor extra service aan uw klanten

De Nuvias support portal omvat een reeks van ondersteunende diensten en tools voor een verscheidenheid aan leveranciers en technologieën. Onze hoog opgeleide ingenieurs en technische teams zijn gericht op een snelle en efficiënte oplossing van problemen van klanten. Alle gevallen worden geregistreerd en beheerd via Nuvias Portal voor real-time updates over uw support case.