SonicWall

Deploy what works for you - where it works for you  

SonicWall biedt optimaal op elkaar aansluitende oplossingen voor het hele bedrijf. Van endpointsecurity tot firewalls, emailbeveiliging en veilige remote-acces. SonicWall-oplossingen beperken de risico's en verminderen de complexiteit, zodat u uw bedrijf vooruit kunt helpen.

Firewalls


NETWORK SECURITY SERVICES PLATFORM (NSsp) HIGH END FIREWALL-SERIES

De high-end firewallreeks van SonicWall (NSsp) biedt een innovatieve aanpak voor het opsporen en voorkomen van bedreigingen door bescherming op basis van toepassingen te combineren met cloudintelligentie.

NETWORK-SECURITY-APPLIANCES (NSa) MID-RANGE-FIREWALL-SERIE

De SonicWall Network Security Appliance (NS) uit de mid-range firewall-serie consolideert geautomatiseerde, geavanceerde technologieën ter voorkoming van bedreigingen in een next-generation firewallplatform.

TZ-SERIE: FIREWALL VOOR KLEINE BEDRIJVEN EN FILIALEN

Met de SonicWall TZ-serie krijgt u een snelle bescherming tegen bedreigingen in een flexibele, geïntegreerde beveiligingsoplossing. De TZ-serie is speciaal ontworpen voor kleine netwerken en gedistribueerde bedrijven met externe kantoren en filialen.

Bild


SonicWall Store

Hier kunt u directe aankopen doen, informatie over producten opvragen en uitgebreide informatie inwinnen, waaronder realtime beschikbaarheidsupdates. De store vindt u in onze nieuwe partnerportal, ID Connect.

Secure Remote Acces


Maak uw werknemers mobieler & BYOD-vriendelijker en vereenvoudig het toegangsbeheer bij de overstap naar de cloud. SonicWall Secure Mobile Access is een uniforme gateway voor beveiligde toegang die de beste SSL VPN in zijn klasse biedt, contextbewuste device authorization, VPN op toepassingsniveau en geavanceerde verificatie met eenmalige aanmelding (SSO) voor cloud en on-premises.

SECURE ACCES MANAGEMENT & REPORTING

SonicWall Central Management Server (CMS) biedt organisaties, bedrijven en dienstverleners een krachtige en intuïtieve benadering voor gecentraliseerd beheer en snelle implementatie van oplossingen voor veilige gegevenstoegang.

VPN-CLIENTS

Geef uw medewerkers veilige en gemakkelijke toegang tot de gegevens en bronnen die ze nodig hebben om productief te zijn vanaf een breed scala aan apparaten, waaronder iOS, OS X, Android, Chrome OS, Kindle Fire en Windows.

SECURE MOBILE ACCESS

SonicWall Secure Mobile Access (SMA) is een secure access gateway die het bedrijf in staat stelt om altijd, overal en op elk apparaat toegang te bieden tot elke applicatie. Met SMA heeft u veilige toegang en de beste beveiliging voor uw medewerkers.

Veilige Email


E-mail wordt door cybercriminele het meest gebruikt om toegang te krijgen tot uw netwerk. Bescherm uw organisatie tegen geavanceerde e-mailbedreigingen, zoals gerichte phishing-aanvallen, ransomware, business email compromise (BEC) en e-mailfraude. De emailsecurity van SonicWall vermindert de administratieve overhead door eenvoudige implementatie, beheer en rapportage.


EMAIL SECURITY APPLIANCES

SonicWall Email Security is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een speciale oplossing op locatie. De oplossing van SonicWall kan worden ingezet als een gehard fysiek apparaat, virtueel apparaat of softwaretoepassing.

HOSTED EMAIL SECURITY

Bescherm uzelf tegen moderne e-mailbedreigingen met e-mailsecurity in de cloud. Zorg voor de cloud-based service die uw bedrijf beschermt tegen complexe e-mailbedreigingen.

CLOUD APP SECURITY FOR OFFICE 365

Voor Office 365 of G Suite biedt de SonicWall Cloud App Security, uitgebreide bescherming tegen gerichte phishing-aanvallen, zero-day bedreigingen en e-mailfraude.

Secure wireless, cloud- en endpointprotection


De geavanceerde wireless- acces points van SonicWall omvatten belangrijke functies die voldoen aan uw zakelijke behoeften op het gebied van beveiliging, beheer, implementatiegemak en schaalbaarheid. Verbind uw werkplek met ultramoderne, toonaangevende draadloze functionaliteiten. 


WIRELESS NETWORK SECURITY

De SonicWave- en SonicPoint-serie acces points biedt u een sterke gebruikerservaring met hoge prestaties, groot bereik en betrouwbaarheid.

ENDPOINT SECURITY

Houd endpoints vrij van malware. De Capture ATP-service houdt onbekende 'zero-day'-aanvallen, zoals ransomware tegen bij de gateway met geautomatiseerde herstelmaatregelen en analyse van verdachte broncodes op de endpoint.

CLOUD SECURITY

Schaalbare, geavanceerde beveiliging voor multi-cloud omgevingen. Gebruik bekende en vertrouwde beveiligingsfuncties om uw infrastructuur, workloads en applicaties in de publieke en private cloud te beschermen.

SonicWall SecureFirst Partner Program


Het SecureFirst-partnerprogramma stelt partners in staat om voorop te lopen in een uiterst dynamisch beveiligingslandschap. Of het nu gaat om superieure producten en technische expertise, of aantrekkelijke marges en partnerloyaliteit, als SecureFirst-partner profiteert u van een breed scala aan voordelen.

SonicWall Partner Program

REDENEN OM SAMEN TE WERKEN MET INFINIGATEGecertificeerde technische training

Infinigate heeft een gecertificeerde trainer. Wij bieden de SNSA- en SNSP-trainingen aan. Zowel remote als klassikaal is mogelijk.

Voorraad

Infinigate heeft een ruime voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

100% focus op Value-Add IT-Security

Infinigate Benelux is een value added distributeur die zich uitsluitend richt op IT-Security.

SonicWall technische experts

Wij bieden ondersteuning bij security vraagstukken, implementatie en installatie.

Managed Security Services


Steeds meer organisaties bieden een maandelijks prijsmodel aan om flexibele contracten aan hun klanten te bieden. SonicWall biedt deze oplossingen ook aan voor zowel de software- als de hardwarematige oplossingen.

  • Beheers risico’s en kosten met behulp van het flexibele MSSP-model
  • Houd uw netwerk scherp, veilig en compliant met een reeks flexibele beheerde services
  • Controleer uw status, prestaties, configuraties en levenscyclus

SonicWall Boundless Security

SonicWall Boundless Cybersecurity beveiligt organisaties met naadloze bescherming die zelfs de meest geavanceerde cyberaanvallen tegenhoudt, inclusief medewerkers die steeds meer remote werken, mobiel zijn en gebruikmaken van de cloud.


Voor meer informatie ->